Sorin Cîmpeanu, președintele Consiliului Rectorilor: Nu sunt de acord cu proiectul ordonanței pe cercetare - Hotnews Mobile
1 € 4,7556 1 USD 4,2732duminică 20 oct 2019
Cercetarea românească
Ochii_pe_voi [utilizator], Vineri, 10 august 2018, 12:11
-2/4
Adevărata cercetare românească se face in străinătate, nu în Fabricile de Diplome Universitare patronate de această făcătură de carierist, sau in institutele academice patronte de fostii turnatori si securisti. Cercetatorii valorosi au plecat imediat ce au inteles ca Androneaska si slugile ei (Câmpeanu et &) au ingropat invatamantul românesc. Amin!
Rect(or)ii nu mai trimit ode
ruskimushki [utilizator], Vineri, 10 august 2018, 12:26
+2/2
ministrului ?
Urmeaza taieri.
stai putin
Lucian* [utilizator], Vineri, 10 august 2018, 12:34
+4/6
deci s-a taiat exact suma care s-a dat la catedrala discordiei neamului?

Pai este de inteles.
Cati cercetatori votanti PSD avem si cati dreptcredinciosi votanti avem?

Cred ca o solutie ar fi subordonarea Ministerului Cercetarii direct la Patriarhie.
Si asa BOR este cel mai mare patron din Romania si nu plateste impozite si are si practici de trust neacceptate niciunde in SUA sau UE!

Ar functiona?
Păcat..
Appollodor [utilizator], Vineri, 10 august 2018, 13:09
+2/2
Există și în universitățile românești profesori autentici, oameni de valoare, care din varii motive, și nu sunt nici puține nici de luat în râs, au ales să rămână aici, deși se confruntă zilnic cu mizeria sistemului în care activează.

Desigur, multe universități gem de felurite categorii profesorale ridicole, de pildă stereotipicul profesor comunist, ce își arogă poziția de oracol, stăpân deplin al materiei sale, pe care o predă într-o scârbă totală față de student. Avem și profesorul mai tânăr, care a rămas în universitate pentru în altă parte nu-l angaja nimeni și desigur, să nu uităm de profesorul șmecheraș, care vine la curs, spune o glumă și... cam la atât se rezumă activitatea sa intelectuală. Pentru ei nu-mi pare rău.

Îmi pare rău totuși pentru cei care chiar muncesc, și pun suflet în activitatea lor de predare și cercetare, care au ajuns însă un fel de batjocură a societății, obligați să umble îmbrăcați peticit..

Sunt necesari cam 10 ani de muncă serioasă pentru a ajunge asistent universitar(doctor), remunerat cu 2200 lei net.. de ce sa nu lucrezi la consiliul judetean pe o suma mult mai mare si niciun an serios de pregatire?
comenteaza
Cookie Settings