Alianţa Liberalilor şi Democraţilor (ALDE) acuză, peFacebook, intoxicări ale opiniei publice, după ce în spaţiul public s-a vehiculat că ar fi neînţelegeri între membrii coaliţiei. Astfel, ALDE subliniază că relațiile din cadrul coaliției de guvernare sunt unele foarte bune și nu există nicio tensiune.

Liviu Dragnea si TariceanuFoto: Agerpres

”În ultimele zile au apărut în spațiul public o serie de manipulări cu privire la relația din cadrul coaliției de guvernare. Pentru a înlătura orice scenarii, Alianța Liberalilor și Democraților (ALDE) face următoarele precizări: relațiile din cadrul coaliției de guvernare sunt unele foarte bune. Împreună cu partenerii din PSD ne dorim ca obiectivele pe care ni le-am asumat prin programul de guvernare să le ducem la îndeplinire.

În cadrul coaliţiei nu există vreo tensiune, informațiile avansate în spațiul public nefiind altceva decât intoxicări ale opiniei publice”, arată postarea de pe pagina oficială de Facebook a partidului.

Deputatul ALDE, Varujan Vosganian a declarat pe 16 iulie că nu a existat dialog între membrii coaliției de guvernare în privința a două proiecte de legi: o inițiativă legislativă a ALDE și proiectul legii off-shore. Vosganian a anunțat că la ședința Coaliției, ALDE a cerut explicații și a cerut ca Executivul să modifice de urgență legea off-shore.