1 € 1 USD 4,3946miercuri 08 dec 2021
Versiune
Mobile
lol
liviu_ [utilizator], Miercuri, 20 iunie 2018, 14:16
+36/38
psd tocmai a scazut la 20% din voturi...
sau o sa dea tot vina pe "Iohanes"
Prestatii...
BEDE [utilizator], Miercuri, 20 iunie 2018, 14:25
+32/34
" au obligaţia de a presta lunar, la solicitarea primarului, acţiuni sau lucrări de interes local" - adica primarul le poate solicita sa vina la mitingul organizat la cererea lui Dragnea.
Votacii PSD...
Ochii_pe_voi [utilizator], Miercuri, 20 iunie 2018, 14:31
+25/27
au luat-o-n barbă. Asta merită.
"venituri suplimentare"
IancuJianu [utilizator], Miercuri, 20 iunie 2018, 14:41
+25/25
Cersitul si taxa de protectie se pune?
da si nu
grongobar [utilizator], Miercuri, 20 iunie 2018, 14:46
+26/26
Ramane sa se si aplice,ca daca se aplica precum rezultatul referendumului cu parlament unicameral si 300 de membri...Oricum cata vreme e "la solicitarea primarului",daca primarul e PSD si nu solicita decat votul...
Praf in ochi! Incearca sa domoleasca strada!
Impotriva prostiei din tara [utilizator], Miercuri, 20 iunie 2018, 15:12
+17/19
O mare parte din electoratul PSD este asistat social, urmeaza pensionarii, bugetarii de lux, interlopii, tiganii, fostii securisti si membrii PSD. Nu vor mai castiga alegeri in Romania niciodata. De 17 ani nu mai castiga presedentia Romaniei, de acum incolo si parlamentarele cu localele. Vor dispare!
mda
lula [utilizator], Miercuri, 20 iunie 2018, 15:21
+16/16
bine, bine, doar ca nu sunt locuri de munca vacante asa de multe cat numarul de asistati.

asta ar fi una....

a doua e ca ITM urile tre sa se super reorganizeze ca sa poata urmari ce, care si cum..

functioneaza in Germania, dar nu cred ca la noi se poa..

o sa fie un nou "esec"
fals
Andrei57 [utilizator], Miercuri, 20 iunie 2018, 16:49
-8/14
Dacă în loc să comentăm pe baza de prejudecăți ne-am obosi să ne și informăm am vedea că, de fapt, PSD e votat de toate categoriile sociale. Așa cum am vedea că cei ce primesc ajutoare sociale nu prea ar fi suficienți să aducă căștigarea alegerilor. Doar că e mai simplu să vrem să părem deștepți pe forumuri.
refuz
Ionescu Raymond [utilizator], Miercuri, 20 iunie 2018, 16:59
+5/5
De fapt , contra 20€ sau nu stiu ce suma, 'aplicantul' obtine "Refuz la angajare", . . cu o motivare: nu are experienta necesara .
Ia cate un refuz pe saptamana .. 10 ani
foarte bine
Adrian_1234 [utilizator], Miercuri, 20 iunie 2018, 17:00
+2/2
de s-ar si aplica ar fi super
.
Ingwar [utilizator], Miercuri, 20 iunie 2018, 17:01
+2/4
cu 2 ani in urma le-au dat milioane acestor asistati puturosi, apoi au luat banii ITstilor si la fel au mituit asistatii, acuma schimba putin cintecul ca inainte de urmatoarele alegeri iarasi sa ia banii contribuabililor si sa le ofere asistatilor. nu mai amagiti deja pe nimeni cu asa trucuri, deja oamenii au vazut ce fel de escroci sunt astia din PSD
schema e tot pentru ei, nu ati inteles!
Roman_Cetatean [utilizator], Miercuri, 20 iunie 2018, 17:06
+8/10
1. au dat liber alesilor locali sa detina firme/actiuni la firme;
2. au decis sa ierte/amnistieze toate spetele de conflict de interese, de tipul primarului care a atribuit contracte propriei firme sau a firmelor pe numele unor apropiati;
3. a venit Vulguta aseara ca da si subventie 500 euro pt orice patron care angajeaza din astia;
4. au modificat/modifica legile justitiei, asa incat tot ce detin si vor acapara sa le ramana si sa fie linistiti cu ele.
Rezulta de aici ca:

A. Se gandesc tot la ei, pt ca tot ai lor au acaparat/devenit majoritari ca patroni de mici sau mari afaceri si "afaceri" si au nevoie de mana de lucru, pt profit, daca se poate si platita /subventionata de la stat...he he!

B. Situatia clasica la tara va fi asa Firma Primarului/sotiei Primarului, etc, are nevoie sa presteze un contract de ...(ex toaletare spatii verzi, asfaltare, whatever...) si ca sa ii ramana profit trebuie sa angajeze niste unii cu salarii mici. Ce face? Da anunt la dom' Primar, care are listele cu asistatii sociali si le zice "bah, va angajati la firma X sau va tai ajutoarele". Si firma X incaseaza si subventia lu' VOlguta pt asta.

Deci A)+B)==> au pus mana si vor captura de tot /si mai rau asistatii sociali. Si cu profit pt ai lor. Si pe banii statului.

Haha ha ha! Romania la 100 de ani, fiti mandri, baaaah, asa se constuieste clasa noilor ciocoi "socialisti", cica...ce credeati?
am
lula [utilizator], Miercuri, 20 iunie 2018, 18:02
+4/4
am urmarit un reportaj despre un primar de comuna care s-a facut frate cu dracu si a convins niste investitori sa deschida o fabricuta de haine la ei in zona.

asistatelor li se ofereau cursuri de croitorie.

ce a urmat? evidentul! au refuzat, si-au demolat investitorii sandramaua si au plecat.

explicatia asistatelor: cam toti banii aia ar fi fost. cine mai da de mancare la gaini? n-am talent la croitorie. pe calul batran nu-l mai inveti la ham.

si asta a fost cazul fericit cand li s-au oferit locuri de munca sub nas.
In Canada aceasta lege face ravagii. E foame acolo
simplex1 [utilizator], Miercuri, 20 iunie 2018, 18:35
+4/6
In Canada (Quebec) s-a dat, începând cu 1 Aprilie 2018, o lege asemănătoare. Socialul a fost tăiat de la 698 $Can la 424 $Can. Daca refuzi un loc de munca, automat iți scade ajutorul la 424 Can și în consecință nu iți mai poți plăti chiria care este de la 450 în sus, și asta doar pentru o camera fără baie, WC, chiuveta, bucătărie. Acestea sunt la comun pentru 6-8 oameni.
Fara 550 Can nu poți găsi ceva care s-ar numi garsoniera confort II - III.

Nici măcar loc de munca nu iți oferă. Ti se spune ca exista joburi pe diverse situri de internet. Iti dau o lista. Acestea sunt însă false, în majoritate, ca și în Romania.

Le explici ca ai pierdut 3 ani trimițănd peste 300 CV-uri pe la asa zisele anunțuri de angajare și nu ai primit decât 12 invitații la interviuri urmate de 4 scrisori de respingere iar în restul de 8 situații nu ai mai recepționat nici un semn de viata de la ei.

Le spui ca ai fost la 6 târguri de locuri de munca unde niciodată nu ai văzut mai mult de 15 asa zise companii, toate agenții de recrutare fără o activitate proprie.

Nu vor sa înțeleagă. Iti taie ajutorul și te arunca în strada, cetățean Canadian fiind, nu rezident permanent, persoana cu cerere de azil sau alte cazuri.

Nu poți obliga oamenii sa-și găsească locuri de munca care nu exista în realitate!

S-au înmulțit procesele dintre chiriași și proprietari la un tribunal special dedicat acestor conflicte. Nu te angajează nimeni, nu ai unde sa te muti ca nu poți plăti chiria și ca urmare ești dat în judecata și aștepți sentința care nu este decât Evacuarea, atâta vreme cât legea specifica cu claritate ca "Nu poate fi motiv de neplata a chirie condiția sociala precara a unui locatar."

Rezultatul măsurilor luate în Quebec a fost creșterea persoanelor care dorm în strada. A sporit exponențial numărul proceselor dintre chiriași și proprietari. Nimeni nu și-a găsit de lucru deoarece nu poți găsi ceva ce nu exista.

Situația este critica. Daca o mai tine asa încă 3-6 luni se fac revolte.
Foarte bine că au refuzat!
Costin33 [utilizator], Miercuri, 20 iunie 2018, 19:21
+2/4
Deci, salariul oferit era comparabil cu mizeria aia numită "ajutor social"?
Atunci foarte bine că au refuzat să fie sclave pe plantațiile borfașului!
Să-și închidă șandramaua și s-o mute în Bangladesh.
Pai...
paulbutoi [utilizator], Miercuri, 20 iunie 2018, 20:15
+2/2
Asta se va intampla doar daca cei peste 2.500.000 de cetateni care l-au votat in 2014 pe KWJ - si nu au participat la vot in 2016 - vor intelege ca alegerile care conteaza cu adevarat sunt cele parlamentare ( legislative ) si cele locale .
sau din contra
Coco Whistle [utilizator], Miercuri, 20 iunie 2018, 20:49
+1/1
are calificari mai mari decit cerintele postului oferit.
ba chiar
MoemBius [utilizator], Miercuri, 20 iunie 2018, 22:49
+2/2
la 2%
+ 2$

PUIE MSD
da, doar ca rata somajului
clam [utilizator], Joi, 21 iunie 2018, 2:00
+1/3
nu este chiar mare in romania, e sub media europeana. si asta pentru ca foarte multi au preferat sa plece la munca in strainatate. Si mai ales din cei fara studii, care pot pleca foarte usor, fiindca vor fi mereu capsuni de cules si batrane de ingrijit. Si prefera sa munceasca din greu acolo, decat aici unde patronii ii platesc la limita subzistentei, uneori la negru (partial sau total), sunt intarzieri salariale etc. Asa ca aceasta este o falsa problema. Problema reala sunt salariile si conditiile mizere de lucru. Si aceasta nu se rezolva crescand din burta salariile bugetarilor, cand economia reala merge prost, salariile la privat sunt execrabile si preturile cresc. Asistatii social sunt o categorie dierita, si acolo cred ca sunt mai multi, dar nu vad in planul dnei. olguta sa rezolve ceva concret - a, ba da, doar sa -i oblige sa participe la mitinguri , in mod legal, manati de domn primar.
comenteaza