Kaspersky Lab spune că este forțată să înceteze colaborarea cu organizațiile europene, după un raport al PE care cere interzicerea soft-urilor companiei ruse - Hotnews Mobile
1 € 4,7729 1 USD 4,3145marţi 19 nov 2019
nu i bai, vor fi pe val in URSS
un domn [utilizator], Joi, 14 iunie 2018, 14:36
0/8
in Patria Mama
pai
andrei108 [utilizator], Joi, 14 iunie 2018, 15:04
+1/5
daca sunteti rusi si inca va tineti de prostii. Minati fisierele mai rau ca minarea bitcoinului.
in sfarsit (cam tarziu PE).
g01an [utilizator], Joi, 14 iunie 2018, 15:42
+4/6
ei zic ca se delimiteaza ferm de actiunile guvernului rus (ceea ce in sine mi se pare riscant la ei), dar la cate lucruri am aflat despre ce magarii fac rusii, greu imi vine sa cred ca pe ei i-au lasat de capul lor. serviciile secrete occidentale au pozitii foarte similare in privinta softului respectiv.

sa nu-l mai cumpere, de ce sa riste? plus ca pot cumpara bitdefender, dezvoltat la noi. toata lumea castiga. oricum, in conditiile in care tarile UE pot fi sabotate cibernetic, ar trebui sa fie luate in considerare masuri ceva mai destepte decat instalarea de anti-virusi pe terminalele birocratilor. acele sisteme trebuie sa se asigure ca datele cetatenilor sunt in siguranta chiar daca o parte din terminalele celor din administratia publica si alte insitutii sunt compromise (cam ce au implementat armatele NATO).
legiferare fara a legifera
Razvan_M [utilizator], Joi, 14 iunie 2018, 16:22
0/6
"Recomandarea nu are valoare legislativă." Conform procedurilor in institutii, orice recomandare de genul asta forteaza pe cei ce doresc totusi colaborarea sa justifice acest lucru si sa-si asume riscurile in caz de probleme de orice fel. Aceasta este o modalitate de a exclude Kaspersky de pe piata fara a spune sus si tare lucrul asta. Banuiala mea este ca exista mai mult decat simple banuieli impotriva Kaspersky, dar acestea pot fi usor negate de rusi si s-ar ajunge la un conflict diplomatic pe care UE nu-l doreste.
comenteaza
Cookie Settings