Răzvan Radu, fost agent guvernamental pentru Curtea de Justiție a UE: Am constatat de multe ori că există o rezistență internă la transpunerea și implementarea legislației europene - Hotnews Mobile
1 € 4,7524 1 USD 4,3072miercuri 16 oct 2019
Cum altfel?
Ochii_pe_voi [utilizator], Joi, 17 mai 2018, 10:46
+4/4
Legislatia la noi e facuta de hoti pentru hoti
Traiasca Partidul nostru unic!
trem [utilizator], Joi, 17 mai 2018, 10:48
+4/4
Domnu Radu nu a aratat destula ploconeala. Dansul a crezut ca daca isi face meseria cum trebuie este de ajuns. In acelasi timp apar diversi lachei incompetenti infometati de o mica functie - eventual pe undeva in strainatate, nu in tzara ca e sub nivelul lor.

Daca era o chestie seriosa - cineva iese si spunea de ce il elibereaza din functie si cu ce este mai bun noul candidat.
De acord
iaurtica [utilizator], Joi, 17 mai 2018, 11:55
+4/4
Mai ales ca, in calitate de agent al Romaniei la CJUE presupun ca va fi platit din bani publici. Ca si contributori, avem dreptul sa stim ce competente specifice are pe subiectele respective, daca nici grila MAE pentru a intra in corpul consular nu a putut-o completa corect. A dat vreu examen pentru aceasta functie? Trimitem pe oricne in functia de reprezentant al tarii la un for atat de specializat?
Pentru cultura dumneavoastră generoasă
Spiky [utilizator], Joi, 17 mai 2018, 12:30
+3/3
Vă aduc la cunoștință competențele masive, extinse și cuprinzătoare ale domnului Costin Radu Canțăr:din Craiova, el fiind suspendat din Baroul Dolj, la cerere, in 2013.
El s-a remarcat prin
cel mai slab punctaj obținut la Universitatea din Craiova, in cadrul Facultății de Drept, la acordarea burselor doctorale.
Canțăr are doar 32 de ani.
Cantăr a dat in 2016 examen pentru admiterea in corpul diplomatic, dar nu a reusit nici după contestatii să obtină calificativul necesar la proba scrisă.
Deci succesuri pe toată linia partidului!
Rezistenta interna
dana_s [utilizator], Joi, 17 mai 2018, 12:44
0/0
la transpunerea legislatiei UE poate fi cauzata si de incompetenta celor din structuri, ajunsi acolo prin concursuri 'obiective'.
Nu inteleg nimic din ceea ce ar avea de facut, las' ca merge si-asa. Tot nu conteaza.
Pe cand o evaluare calitativa + cantitativa a tuturor celor din structurile statului roman ?
PSD nu tolereaza competenta
emil bobu [utilizator], Joi, 17 mai 2018, 13:06
+1/1
Toti oamenii destepti trebuie inlocuiti cu prosti in acceptiunea PSD, pentru ca oamenii destepti sunt independenti si nu pot fi controlati de gainari gen Dragnea.
comenteaza
Cookie Settings