Florian ​Libocor: Românii pot cumpăra mai puţine decât acum un an, deşi salariile s-au mărit - Hotnews Mobile
1 € 4,7556 1 USD 4,2732sâmbătă 19 oct 2019
cine critica guvernul
Francisc 1 [utilizator], Joi, 17 mai 2018, 6:59
+4/4
intai sa fie amendat de cncd si daca nu se potoleste la puscarie !
:))))
laurentiucat [utilizator], Joi, 17 mai 2018, 7:49
-2/2
populatia ocupata in agricultura e oricum mare. iar daca vor creste salariile se vor intoarce si o parte dintre capsunari.
greu cu intelesul
Loala [utilizator], Joi, 17 mai 2018, 8:04
+4/4
si pe langa cei care "nu inteleg" sufera si cei care inteleg, dar degeaba...
"mama omida" dragnea
nahir [utilizator], Joi, 17 mai 2018, 8:47
+3/3
Pai vedeti? D-aia a promis dragnea in campania lui 2016 ca va mari lefurile. Stia ca va fi inflatie mare din cauza statului paralel, a cresterii preturilor la petrol ale obraznicaturilor alora de capitalisti verosi, a bancherilor si in general din cauza oricui are ceva impotriva lui, el care vrea doar binili boborului pe care, dupa cum zicea singur in urma cu 1 zi in fata completului de judecata, il slujeste de 20 ani. Nu poate sa zica nimeni ca nu a marit (pe ici - pe colo si in special lor, "alesilor") leafa. Restul,..., ce mai conteaza.
Comment sters de user
un_deget_de_secaturi [anonim], Joi, 17 mai 2018, 10:49
+1/1
Si eu sunt
A310 [utilizator], Joi, 17 mai 2018, 11:27
+1/1
unul care mi-am luat campii , si am plecat de aproape 10 ani , mai revin in Romania in vacante .
A fost o decizie personala , mi-am acceptat soarte , decat sa fiu sclav in Romania la o multinationala pe 1 leu , prefer sa fiu sclav in occident tot la multinationala dar pe 5 lei .
Scamatorie
remicristian [utilizator], Joi, 17 mai 2018, 20:53
0/0
Dragnea &co a lansat cea mai mare scamatorie din istoria postdecembrista prin care cei din sectorul privat sunt jumuliti prin inflatie in folosul funtionarilor statului din aparatul guvernamental primarii si consilii judetene. Acestia sunt beneficiariii cresterilor salariale reale cu dublari de salarii nete. Poate un pic au beneficiat si medicii dar acestia chiar meritau. Restul funtionarilor cum ar fi profesorii au cresteri nete mici care au fost aproape acoperite de catre inflatie.
Din pacate cei din sectorul privat care de fapt produc plus valoarea si platesc impozitele din care se alimenteaza bugetul au stagnat la acelas nivel salarial sau chiar au ceva mai putin la care daca adaugam inflatia si toate costurile asociate acesteia cum ar fi rate crescute la banca, curs de schimb mai mare, carburanti mai scumpi cu 25% intr-un an realizam ca puterea de cumparare s-a cam dus in jos cu aproape 10% de cind PSD ALDE UDMR au lansat smecheria cu reforma salaiala si impozitarea muncii.
La umbra smecheriei se schimba legislatia penala in folosul hotilor din administratie atit pentru hotii din trecut cit si pentru cei din viitor.
Din pacate orice guvern de bunacredinta va veni va avea o misiune grea sa asaneze tot ce se distruge acum. Va fi aproape imposibil sa scoti toata pleava angajata in aparatul de stat acum.
Oricum trebuie sa iesim la vot cit mai multi. O prezenta de peste 60% are sa-i doboare. Sunt destui oameni onesti cere pot sa scota tara din mizeria morala si economica in care vada ca este tirita de niste neispraviti care fac jocul Rusiei cu bunastiinta. Este aprope clar spre ce ne indreptam. O pseudodemocratie gen Rusia, Turcia, Ungaria!
Votati orice numai nu PSD, ALDE sau UDMR!
comenteaza
Cookie Settings