Cazul: Anatol Vieru un tip genial de rangul lui Enescu" - articol în presa germană - Hotnews Mobile
1 € 4,7556 1 USD 4,2732vineri 18 oct 2019
About time
almaviva [anonim], Miercuri, 16 mai 2018, 18:44
+2/4
Cred sincer ca Vieru este cel mai mare compozitor roman de la Enescu incoace. Era si timpul ca muzica lui sa inceapa sa fie recunoscuta pe masura calitatii ei. Si ca de obicei, tot strainii sunt cei care apreciaza valorile noastre, noi neffind in stare de asa ceva. In orice caz, salut acest interviu, Andrei Vieru este un pianist (si ganditor) exceptional!
Zău ?!
Observatory [utilizator], Miercuri, 16 mai 2018, 19:15
-4/8
Mare geniu muzical? Pe unde se cânta intr-o Nebunie pe tot globul?

Mare geniu muzical ca Ceaușescu și ăla a compuse cateva imnuri comuniste la Scornicești.....what? Nu era compozitor ca era analfabet, ca cei de azi ...

Nație de genii, de aceia se afla intr-o cocina economică și politica ....

La mai mare !
Pleiada din care
Namaste [utilizator], Joi, 17 mai 2018, 3:33
0/0
era Vieru avea multe valori dar e o muzica exclusiva, nu poate concura cu Enescu. Dealtminteri compozitorii si artistii au dreptul la modestie, nu costa!
ANATOL VIERU ? DOAMNE...
solar [utilizator], Joi, 17 mai 2018, 23:25
+2/4
Ce de amintiri ma napadesc, Doamne Dumnezeule... Eram elev de liceu în clasa a X-a la ARAD cand l-am vazut si cand l-am ascultat la Filarmonica de Stat din Arad . Acestui om îi datorez educatia mea muzicala, atat cata o am ! Era un tanar , foarte tânăr pe atunci. Barbat frumos, stilat ,usor distant, senin , introvertit totusi.... A apărut pe podiumul filarmonicii locale aflata si azi la PALATUL CULTURAL din oras in calitate de tanar compozitor, ceea ce mi-a produs o impresie extraordinara... Auzi, domnule, sa vad in carne si oase un ...compozitor !!! Mare minune pentru baietandrul care eram prin 1957 -1958 .... Daca bine imi amintesc era intr-o zi de luni după masa cand la Filarmonica se țineau gratuit si cu regularitate zilele educatiei muzicale cu exemplificari de orchestra. Am parasit orasul ajungand student la Cluj Napoca si disparut mi-a ramas din memorie pana... acum ! MULȚUMESC PANTRU AMINTIRI HN SI ANDREI VIERU !!
comenteaza
Cookie Settings