Venin. Cum sa lecuiesti fanaticii dela filmele gay. Cat de slab e filmul Fifty Shades Freed. Weekend-ul omului de capul lui - Hotnews Mobile
1 € 4,7556 1 USD 4,2732vineri 18 oct 2019
Strigatul mut
Adran [utilizator], Joi, 8 februarie 2018, 12:02
-9/47
as vrea sa vad si daca proiectam filmul "Strigatul mut" ce fel de fanatici vin sa-l opreasca. ipocrizia e in floare. Libertate de exprimare doar aia corecta politic. Daca nu e corecta politic, e discriminare, atentat la libertati, etc.
Asta e dictatura mascata... cand poti sa faci doar ce convine unora. Spune-mi pe cine nu poti sa critici si iti voi spune cine te conduce.
Ce-au facut extremistii aia
petre20 [utilizator], Joi, 8 februarie 2018, 12:56
+21/43
nu e libertate de exprimare. E fanatism si ignoranta. Ti-ar conveni sa vina unii peste voi in biserica, sa va intrerupa slujba si sa cante manele ?
exact asta au facut:
Altiro [utilizator], Joi, 8 februarie 2018, 14:33
-16/38
Au venit in incinta Muzeului Taranului Roman(echivalentul spiritual al unei Biserici) si au cantat manele. Nu protestatarii, ceilalti.
E vreo diferenta?
Setalcott [utilizator], Joi, 8 februarie 2018, 15:26
-11/25
Astazi s-a anuntat un protest legal. Crezi ca protestatarii vor beneficia de mai putin dispret din partea elitelor? Sa vedem.
Cand prietenii tai LGBT fac acelasi lucru...
Skipper1 [utilizator], Duminică, 11 februarie 2018, 6:37
-2/16
...blocand conferinte la Universitate si in alte parti, cum e? Tot fanatism si ignoranta?
Muzeul Taranuluji Roman e "biserica" LGBT? Ca nu inteleg analogia.
Un fanatic incearca sa empatizeze
Setalcott [utilizator], Joi, 8 februarie 2018, 15:49
-6/30
Ma pun in locul unui homosexual. Numar cati parteneri am avut pana acum, cati voi mai avea, si cum ar fi sa jur credinta si fidelitate unui singur om pana la sfarsitul vietii. O fi casatoria asta un privilegiu sau o corvoada?
Ma intreb cat din epidemia de SIDA se datoreaza homofobilor, cat promiscuitatii, dublata de compozitia dublu masculina a relatiei, cat asa zisilor activisti LGBT, si cat societatii careia a ajuns sa ii fie frica de ei.

https://www.youtube.com/watch?v=tX5zEQHvCsk

Ma intreb daca filmele alea au fost deja difuzate la cinema, daca au fost cum de n-am auzit de nici un protest, iar daca n-au fost, de ce trebuie sa fie premiera la MTR.

Ma iau la misto. Intre timp, LGBT se iau in serios, statul ii ia in serios, pe mine ma iau mai in serios decat pe fundamentalistii islamici, si eu ajung in acelasi timp gluma si amenintarea societatii, mai rau decat Hitler, inchizitia si toate relele istoriei la un loc.
comenteaza
Cookie Settings