INTERVIU Prof. dr. Maria Roth: Copiii din lift sunt exemple pozitive. Au spus parintilor ce s-a intamplat si au contribuit astfel in mod esential la prinderea pedofilului - Hotnews Mobile
1 € 4,7556 1 USD 4,2732vineri 18 oct 2019
Copiii din lift
Stana Paun [anonim], Sâmbătă, 13 ianuarie 2018, 3:59
-3/3
Copiii din lift...nu aveau ce cata acolo neinsotiti de un adult.Se face atata caz de aceste abuzuri asupra copiilor dar nimeni nu blameaza parintiil!In alte tari copiii sub 14 ani nu au voie sa stea singuri nici in propria locuinta!Asa ca mai cautati motivele pentru care sunt gasiti copii la 3 km. distanta de casa,prin paduri si pe campii...Parinti alcoolici.sau pur si simplu needucati!Mai mult ca sigur ca parintii astia ,care tipa acum dupa dreptate sunt cei care ii mai si bat ...ca de,viata e grea...si isi varsa si amarul pe cine pot!Sunt mama si bunica,nu apar monstrii dar mai puneti intrebari si familiilor(!)si celor care trebuie sa asigure,legislativ,siguranta copiilor.INSIST:UNDE ERAU PARINTII????
vb prostii
tearoftime [utilizator], Sâmbătă, 13 ianuarie 2018, 9:40
+3/3
clasele 5-8 sunt intre 10 si 14 ani sau 11 si 15 daca ai dat copilul la scoala de la 7 ani.
Vrei sa ne spui ca in clasele 5-8 te ducea si te aducea de mana in fiecare zi cineva de la scoala?
Sau ca era cineva acasa in fiecare zi cand veneai, mai ales cand mai crescusei si te apropiai de liceu?
Hai sa fim corecti sa sa nu dam vina pe parinti. Nici ei si nici copiii nu au nicio vina ca acestia din urma folosesc liftul neinsotiti.
comenteaza
Cookie Settings