1 € 1 USD 4,3296marţi 18 ian 2022
Versiune
Mobile
Niste mizerabili
RazTaz [utilizator], Vineri, 12 mai 2017, 17:06
+6/8
Acesti mizerabili mici, frustrati si xenofobi, n-au auzit de conceptul de "liberate de expresie". Ma rog, atata pot ei: sa dea cu noroi in autorul celui mai frumos, informat si interesant blog de muzica (si cultura).

Tovarasii lucratori pe ogoarele artei muzicale atata pot, sa infiereze cu "mandrie proletara" si sa aduca in fata "bratului nemilos al legii" pe oricine exprima vederi "reactionare". Adica analize, lucide, decente si argumentate.

Observam acelasi tipar ca la militienii de parcau ca imbecilii de scriau amenzi ca cineva postase poze pe facebook cu masina organului parcata damboua. Sau ca la militienii care au amendat pe unul ca zis pe net ceva de rau de PSD.

Astia inca traiesc in anii '50. La ei n-a ajuns vestea ca oamenii pot avea pareri diferite si au si voie (culmea!) sa si le exprime. Ei inca nu inteleg lumea din jur si faptul ca Ceausescu a murit.

Trist.
Aveți dreptate!
Leul in iarna [utilizator], Vineri, 12 mai 2017, 18:22
+4/6
Mare pierdere pentru România formidabila dansatoare Alina Cojocaru!!!!!!!! Cotată printre cele douăsprezece balerine ale lumii alături de Ana Pavlova și Maia Plisețkaia... Așa se întâmplă când sindicatele fac legea în artă! Arta nu se face cu democrație! Arta se face cu muncă, cu sacrificiu, cu uitare de sine și cu har! Mă mir că nu l-au izgonit și pe Andrei Șerban, dar nu e timpul trecut...
soare
Ilidia [utilizator], Vineri, 12 mai 2017, 22:37
0/2
Dupa scandalul facut, acest veleitar, dirijor cu specializare "trombon", trebuia sa dispara definitiv de pe scenele din Romania. Ori, mai nou, vad ca apare chiar la Ateneu... Rusine...
comenteaza