1 € 1 USD 4,2188joi 23 sep 2021
Versiune
Mobile
INcertitudine
Snitzelvienez [utilizator], Luni, 8 mai 2017, 16:28
-7/9
La 10 milioane de voturi in alb , 9 milioane de voturi pt Frexit (Le Pen) de ce ar cheltui bancile cand exista o incertitudine asa mare? acces la piata unica va exista si dupa Brexit, (rzazgaiatii , carpanosii si clapaugii sa se abtina de la scenarii apocaliptice)
Incertitudine privind ce?
Bogdan_100 [utilizator], Luni, 8 mai 2017, 17:14
+3/5
Presedintele Frantei? Ca voturile la asta se refera. Cam asta e un scenariu apocaliptic fara baza reala. E inutil de spus - bancile ce isi doresc sa plece stiu asta bine- ca din UK nu va mai fi posibil accesul privilegiat la serviciile financiare EU, mai mult bancile UK vor trebui sa se supuna regulamentelor bancilor extracomunitare in materie de fonduri/garantii/transferuri cu entitati din UE. Chiar daca nu va fi Parisul sigur va fi Frankfurt. Cat despre accesul liber la piata unica de fructe acesta se va negocia ;-)
Franta
Snitzelvienez [utilizator], Marţi, 9 mai 2017, 12:27
+1/1
Nu sta prea bine . Euroscepticismul este la cote mari si se intrevede acelasi scenariu ca si in UK unde conservatorii au preluat initiativa cu Brexitul pt a inlatura UKIP din viata politica.. fonduri /garantii gargara /frectie la picior de lemn. ca si Elvetia , UK va avea statut special pe business. pt ca in final nu politicenii decid , ei sunt pionii afaceristilor / purtatorii lor de cuvant/ . nimeni nu vrea sa piarda bani. UK este o piata mare..
comenteaza