1 € 1 USD 4,3575joi 20 ian 2022
Versiune
Mobile
Comentariu sters de utilizator
[anonim], Joi, 9 februarie 2017, 13:13
+5/5
sunt pensionar
nedumeritul [utilizator], Joi, 9 februarie 2017, 13:16
+4/4
dar oriunde merg prin Bucuresti sesizez microsemnele incetinirii economice. Este normal ca acestea sa se manifeste si in zona semnalata de Isarescu.
Este clar: consumam mai mult decat producem !
Cat timp mai putem sa-i pacalim pe cei din jurul nostru nu stiu.
Grija principala a conducatorilor nostri ar trebui sa fie sa se ingrijeasca pentru ca fiecare cetatean sa produca cel putin cat consuma.
Toate semnele pe care le vede un calator prin Bucuresti si in tara arata ca nici nu-i intereseaza acest aspect. Dimpotriva.Chiar si cand un cetatean gaseste o nisa de activitate ca sa produca valoare este tratat cu ostilitate mascata sub un birocratism feroce, procedurile de avizare si autorizare cand nu sunt secrete sunt infernale si determina omul sa renunte.
Rezultatul ? Spatiile unde inainte erau firme prospere acum sunt goale si oferite spre inchiriere....
Ce...producatori?
Toni_Romania [utilizator], Joi, 9 februarie 2017, 13:17
-5/5
The Topoloveni Magiun Company Ltd???
Hai la muls
hamangiu [utilizator], Joi, 9 februarie 2017, 13:45
+2/2
Normal domnule Isarescu ,DNA-ul a inchis putin robinetul bugetar..pe moment exista o frica care se vede in disperarea cu care ataca institutia..
Pe de alta parte noi nu avem producatori ci regi...regi asfaltului..baroni de judete...suntem in plin feudalism.
Natie de ciobani ancestrali ne-a ramas in ADN mulsul instictual...
Decapitalizarea
Explicit [utilizator], Joi, 9 februarie 2017, 14:05
+1/1
firmelor autohtone e cauzata de politicile fiscale si economice inepte generate de politrucii romani, toti preocupati de cum sa creasca bugetul statului ca sa aiba de unde fura ei.

A se scuti cu creditele cata vreme esti taxat si ultra-impozitat ca si cum creditul luat azi ar produce profit de alaltaieri.

Un stat profund socialist si corupt nu poate accepta ca gradul de libertate economica a cetatenilor sa creasca si sa nu mai depinda de toanele decidentilor care ne vor pe toti atarnati la buzunarele altora, asa cum stau ei.
Topoloveniul mai exista ??
nedumeritul [utilizator], Joi, 9 februarie 2017, 14:48
+1/1
Lipsa de transparenta o să dea cu noi de pământ.Conservele de Topoloveni îmi placeau și erau de buna calitate atât pe vremea lui Ceausescu cât și după. Acum nu știu dacă mai exista producătorul. În condiții normale dacă aș fi producător de legume și fructe aș dori dacă am 300 kg de prune nevandute sa pot ușor da un telefon la Topoloveni și să-i intreb dacă le vor. Dar este un dar: presupunând ca găsesc telefonul lor nu știu peste cine dau acolo,poate peste cineva care a fost plătit sa primeasca prune doar de la un anumit producător.( chiar spre paguba lor)
Și uite așa lipsa de transparenta și secretismul ne-a adus unde meritam. Unii spun ca trebuie sa procedam așa ca să ne protejam poporul unde prin popor ei înțeleg gasca din care fac parte...
...si ce bun era magiunul de Topoloveni....
comenteaza