Masina presedintelui Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a fost filmata de un reporter GSP in timp ce bloca prima banda a Bulevardului Bratianu din Capitala, pe avarii, pentru ca fostul prim ministru sa poate face cumparaturi, scrie Gazeta Sporturilor.

Tariceanu, la shoppingFoto: Captura Gsp

La cateva zeci de metri de Piata Universitatii, soferul lui Tariceanu a parcat cu luminile de pozitie aprinse, pentru a-l astepta pe seful Senatului sa revina la masina cu o punga de cumparaturi in mana.

UPDATE Tariceanu sustine, intr-un comunicat remis HotNews.ro, ca nu a oprit masina pentru shopping, ci pentru a merge la farmacie.

"Am oprit la o farmacie si nu pentru shopping asa cum eronat s-a afirmat, fara a sti ca circulatia a fost stanjenita. As dori pe aceasta cale sa imi exprim scuzele fata de cei din trafic. Am discutat cu seful de dispozitiv al SPP pentru ca aceasta situatie sa nu se mai repete in viitor", a precizat acesta, intr-un comunicat.

Incidentul vine dupa ce agentia News.ro a publicat la inceputul lunii august o inregistrare video in care acelasi Calin Popescu Tariceanu era vazut intrand pe usa din spate la Directia Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor, in fata careia asteptau circa o mie de persoane pentru a-si reinnoi permisele auto.

Potrivit sursei citate, Tariceanu a fost asteptat in curtea interioara de reprezentanti ai institutiei, "care l-au condus in cladire si i-au facut procedurile pentru eliberarea documentului inainte ca publicul sa aiba acces".

Tariceanu a reactionat atunci acuand o doza imensa de populism in Romania si afirmand ca nu ar fi de dorit ca prim-ministri, ministri, presedintele tarii sa faca exercitiul de a sta la coada.

"Exista o doza imensa de populism in Romania. Trebuie sa ne hotaram ce vrem. Vrem ca anumiti oameni cu functii importante in stat sa se distinga stand la cozi, sigur nefiresti fara indoiala si pe care si eu le condamn, sau vrem sa se ocupe de ceea ce trebuie in functia respectiva, cum isi gestioneaza timpul ? Suntem intr-o faza de populism extrem in Romania care face sa existe aceste atitudini pe care le-am observat", a spus Tariceanu, la B1 Tv, citat de Agerpres.