1 € 1 USD 4,3575joi 20 ian 2022
Versiune
Mobile
Ar mai fi un aspect
sile [anonim], Luni, 26 octombrie 2015, 15:09
-4/4
Una din indatoririle unui serviciu de paza profesionist e stie pe ce traseu urmeaza sa se deplaseze. Ca groapa aia nu fusese sapata cu o ora inainte...
conform comunicatelor
bibi [anonim], Luni, 26 octombrie 2015, 15:32
-3/3
omul era de la politia rutiera si se ocupa de fluidizare.
Totusi e un mister cum un profesionist nu a reusit sa evite groapa, care nu era chiar asa invizibila, vremea nu era foarte urata, conform politiei viteza era adecvata..
Distrigaz
misu [anonim], Luni, 26 octombrie 2015, 16:09
+3/3
a bombardat la propriu Sectorul 2 pe perioada verii, iar cand a venit vremea asfaltarii a facut o de mantuiala si incomplet. Ne rupem masinile la propriu in Sectorul 2 !
Bravo domnule Ontanu ! alt UNPR ist de isprava.
raspunderea autoritatilor locale
lisandra [anonim], Luni, 26 octombrie 2015, 16:10
+1/1
Aceasta este marea problema nerezolvata de ani de zile.Pentru aceste lucrari nefinalizate, neingradite, nesemnalizate, fara marcaje sau garduri de atentionare...fara verificari si fara responsabilitati...pentru aceste adevarate pericole am sperat sa se manifesteze, sa iesim cu totii in strada si sa cerem autoritatilor locale sa remedieze si sa actioneze ferm.
Personal, am trecut pe langa o gura da canal, fara capac, ocolind-o in ultima clipa, pe Sos. Pantelimon, acum vreo doi ani.Am anuntat politia dar, a doua zi era la fel.
Acum, pe aceeasi sosea Pantelimon, sunt lucrari la linia de tramvai.Totul e fara control.Parapetii aceia de ingradire a lucrarilor, care ar trebui sa atentioneze, zac, aruncati, printre masini si pe trotuare...Am anuntat politia si administratia domeniului public dar, m-au plimbat de la unii la altii...
Vreau sa spun ca politia locala si politia rutiera au o mare raspundere dar, in realitate nu vad, nu aud,nu stiu...Aici e marea problema a ministrului de interne, pentru asta ar trebui sa i se ceara socoteala.
Putea sa fie oricine si sa ajunga in groapa...Si sotul meu are motocicleta...
Dumnezeu sa-l odihneasca.
Vezi si semnalizarea pe DN1 etc.
ana-pat [utilizator], Luni, 26 octombrie 2015, 16:21
0/0
!.Cite amenzi a dat politia primariilor pt. gropi, lucrari nesemnalizate ETC. ????
2.De ce separatoarele de sens de pe DN1 nu sunt semnalizate corespunzator ??
3.De ce nu lucreaza si noatea santieristii ??
4. DNA -ul sa se autosesizeze pt. ca majoritatea sapaturilor din tara au conotatii electorale !!
5. Si discutia poate continua....Dumnezeu sa-l ierte !! A murit impins de la spate.
Santiere nesemnalizate
Utilizator [anonim], Luni, 26 octombrie 2015, 16:52
+2/2
Sunt stupefiat:

1. Pe 9 octombrie am evitat la limita si cu socuri serioase pentru masina un santier nesemnalizat de pe str. Monumentului din Bragadiru (pe latimea unei benzi era excavat pamantul si asfaltul, pamantul facut gramezi de o parte si alta). Am sunat la 112, a venit un domn de la Politia rutiera, a inspectat cu lanterna masina pe exterior recomandandu-mi sa vin sa depun plangere la Politia Bragadiru luni (incidentul era intr-o vineri seara) I-am spus politistului ca nu e nevoie ca eu sa depun o plangere (serviciul nu-mi permitea vizita de lunea la sectie) insa l-am rugat sa se sesizeze dansii de faptul ca lucrarea nu era deloc semnalizata si prerpezinta un pericol - lucru pe care mi l-a confirmat.

2. Aseara, pe 25 octombrie, acelasi santier (ceva mai restrans ca intindere) insa cu singura semnalizare: 2 bete infipte in colturi si o panglica din acelea de avertizare. Nimic reflectorizant si totusi in mijlocul benzii de circulatie si pana la marginea drumului. Iluminatul stradal nu functioneaza in dreptul gropii, am reusit sa evit groapa insa am apelat iarasi 112. La 22:50 ma suna cu numar necunoscut (!?!) un domn care se recomanda de la Politie, sa ne intalnim. Imi spune ca n-a vazut nici un santier nesemnalizat, ca tot Bragadirul e santier, sa ne intalnim sa-mi dea datele pentru ca trebuie sa-mi dea amenda maxima pentru folosirea abuziva a numarului de urgenta 112. N-am avut cui explica faptul ca santierul respectiv reprezinta un pericol ... degeaba. I-am spus ca nu ma pot deplasa la ora respectiva mai ales ca dansul nu vedea santierul.

3. A doua zi, 26 octombrie, am incercat sa sesizez abuzul anterior sunand la 112 unde mi s-a facut legatura cu Politia Ilfov si am povestit patania, doamna de la dispecerat dandu-mi dreptate. Dupa 30' ma suna un domn polititst si-mi spune sa ne vedem ca nu e nici un pericol, am sunat inutil, si mai adauga o amenda la cea de ieri.

Fara cuvinte! Chiar nu mai exista dreptate sau decenta dupa toate cele intamplate recent?
intrebare
adrian_rolland [utilizator], Luni, 26 octombrie 2015, 16:57
+3/3
Care este amenda pentru nerespectarea termenului de terminare a lucarilor la pasajul Piata Sudului?

De asemenea, cu cit este amendata BOR Srl pentru avizul de constructie al bisericii de la Straja (Berceni) expirat in 2013?
Nu ma refer la om
sile [anonim], Luni, 26 octombrie 2015, 17:36
+1/1
Avem un intreg serviciu de protectie si paza care s-a gasit sa goneasca pe ploaie pe o strada cu santier in lucru. Mi se pare de-a dreptul ridicol.
Sector 2
termopan [utilizator], Luni, 26 octombrie 2015, 18:18
+1/1
Pacat ca n-am facut poze, la pasajul Muncii se lucra cu un generator pe banda 2, fara semnalizare, normal.

Cand i-am intrebat de ce nu isi semnalizeaza lucrarea, m-au trimis la rudele decedate.

Am sunat la Politia Rutiera si dansii mi-au comunicat ca nu au echipaje. Probabil erau toti in coloane oficiale sau se odihneau dupa radarele de noapte, ca doar atunci in vezi pe teren.

Se rezolva toate cu spaga, ca nimeni nu e in stare sa-si exprime consternarea....
Indolenta
Cetateanu [utilizator], Luni, 26 octombrie 2015, 23:35
0/0
Se pare ca multi poltisti au ramas militieni: niste otrepe pupincuriste supuse organelor locale cu care impart spagile de tot felu. Se cred cel putin egalii zeilor.
Cum probabil de amenzi n-o sa scapati usor, va sfatuiesc sa le-o luati inainte si sa depuneti plangere pentru abuz in serviciu la procuratura! Mai ales ca situatia actuala va avantajeaza.
Ce numar are politia rutiera?
Patitu' [anonim], Marţi, 27 octombrie 2015, 10:32
0/0
Cel putin pana acum gandeam ca sunand la 112 este singurul serviciu decent unde problemele urgente vor fi luate in serios pentru ca un apel trebuie sa se finalizeze cu o abordare obiectiva a celor care sunt responsabili de domeniul respectiv.

Acum am inteles ca, de fapt, toti sunt mana in mana si nu-i intereseaza sa aplice legea, nici macar dupa ce mor oameni sau cand viata oamenilor este pusa in pericol.

Poate aude DNA si de aceste increngaturi mafiote.
comenteaza