1 € 1 USD 4,3203vineri 05 iun 2020
Versiune
Mobile
citesc si nu pricep
tz3p3s [utilizator], Miercuri, 16 octombrie 2013, 4:22
+6/6
pricepe cineva ?
Machiavelismul uselist devoreaza prada, Romania!
hotnewsfil [utilizator], Miercuri, 16 octombrie 2013, 6:23
+5/5
DEX : MACHIAVELÍSM s.n. Teorie politică expusă de Machiavelli; politică ce uzează de orice fel de mijloace pentru a-și atinge scopurile. ♦ Purtare lipsită de scrupule; reacredință, perfidie, viclenie.
===
Dragnea Liviu, as printre asii machiavelismului din politica damboviteana, din aceasi 'famiglia' cu alde Hrebenciuc &Co, a primit sarcina, din partea greilor PSD, sa faca o descentralizare si o regionalizare care sa asigure domnia linistita si banoasa, a baronilor, scopul scopurilor fiind sa le asigure castigarea tuturor alegerilor, pana in vecii vecilor.
L-au ales pe Liviu fiindca s-a evidentiat, prin machiavelism absolut abject, in manevrele facute in politica, un exemplu "stralucitor" fiind "succesul" obtinut de el, la organizarea votarii pentru referendum, succes mult apreciat in PSD si in DNA (procurorii "rebeli", care nu vor sa se lase calariti de Felix -gurul USL)..
In adancurile sufletului lui, Liviu foloseste arma machiavelismului nu pentru binele altora, nici macar al PSD, ci ca instrument care sa il promoveze in varful varfului societatii, sa ajunga presedintele tarii. Asta este, pentru el, 'luminita de la capatul tunelului' vietii lui.
Ceilalti grei-machiavelici, din gasca aflata la putere in PSD, l-au 'ghicit' si, considerandu-se mai machiavelici decat el, il folosesc ca sa le rezolve 'marile probleme' (referendum, descentralizare, regionalizare, propaganda 'jos Basescu', etc.), atarnandu-i totodata diversi bolovani de picioare, care sa nu-l lase sa-si ia zborul prea sus (dosarul de la DNA, acuzatiile privind taraganarea regionalizarii, etc.).
Mafiotii din PSD au de inselat restul lumii si au sa se insele si ei, intre ei. E greu sa fii mafiot pe malurile Dambovitei, unde mafiotii serpuesc, impletindu-se intre ei, se calaca pe picioare.
Scopul acestei incrancenari, a PSD, in surdina mafiotica, este sa stapaneasca intreaga tara, cu oameni, cu bogatie, cu tot.
Se mai si mananca intre ei, ca bestiile din jungla, la devorarea prazii unice, Romania
DRAGNEA PUSCARIE!!!!
Blue_James [utilizator], Miercuri, 16 octombrie 2013, 6:46
+4/4
Dupa ce ai distrus TELEORMANUL, acum distrugi tzara!!!!!DRAGNEA du-te tata unde itzi este locul, la PUSCARIE!!!!!
Dragnea
alip [utilizator], Miercuri, 16 octombrie 2013, 9:08
+3/3
Ori de cate ori vad articole cu parerile lui Dragnea, ma cuprinde lehamitea pe de o parte si revolta pe de alta. De ce trebuie sa aud eu ce parere are pe o tema importanta un om asupra caruia planeaza suspiciuni grave si care este anchetat penal? Nu pot sa fac abstractie de lucrul asta, asa ca nu ma intereseaza ce zice el si sa-i fie rusine lui Ponta ca ma obliga sa-i ascult astuia parerile. Drept pentru care refuz sa ascult ce spune el, pentru ca dat fiind caracterul omului, ma indoiesc ca e adevarat ce spune el.
liviu vs dragnea
cerberus [utilizator], Miercuri, 16 octombrie 2013, 10:24
+3/3
Dragnea vorbeste despre reticenta aparatului central la ideea descentralizarii. Altfel spus Dragnea din USL vorbeste despre rezistenta USL la descentralizare. Este ca si cum, scuzati, vrei sa dai un vant dar nu-ti dezlipesti bucile.
frumos
bogdanlungu [utilizator], Miercuri, 16 octombrie 2013, 10:58
+3/3
sa nu imaginam un infractor urmarit de politie. atunci cand infractorul trece dintr-o regiune in alta ce se intampla? se opreste politia din regiunea x si continua politia din regiunea y? se face proces verbal de predare-primire a misiunii de urmarire? si daca CJ din Vaslui nu are bani de benzina? se face un contract de colaborare cu politia din Galati?
descentralizare
demaGOGU [utilizator], Miercuri, 16 octombrie 2013, 11:07
+2/4
prin comasare!

astfel SMURD-ul ajunge sa aiba monopolul asupra urgentelor din Ro

dar presupun ca asta s-a dorit in Ian. 2012 cand s-a iesit in strada ptr "eroul" Arafat

nu e bine, doctore, nu e bine...
wow ! Naparleste lupul !
Troller [utilizator], Miercuri, 16 octombrie 2013, 12:04
+4/4
"In viziunea noastra, descentralizarea este un proces car sa ne ajute sa ne rupem definitiv de comunism."
==>
"In urma acestor discutii, opinia noastra, pe care o vom sustine si in sedinta finala a USL, este ca serviciul de ambulanta judetean sa nu fie descentralizat, dimpotriva..."
Este gândit...
napadarjan [utilizator], Miercuri, 16 octombrie 2013, 16:48
+3/3
... ADÂNC.
Este pentru...
napadarjan [utilizator], Miercuri, 16 octombrie 2013, 16:53
0/2
...votanții usl. Ei vor pricepe tot! Ei deja pricep că ce se întâmplă azi vor fi „cele ce mâine vor râde la soare”.
Descentralizarea
ciocirlie [utilizator], Joi, 17 octombrie 2013, 10:05
+1/1
Domnul Dragnea are vizunea unei persoane ce a ocupat fotoliul de lider local si nu are viziuni inegratoare.Majoritatea institutiilor teritoriale ce tin de ministere au la baza criterii tehnice, exp medicina de urgenta, politia nationala, isu, managementul apelor pe criterii bazinale ( resurele de apa. inundatiile) au caracter strategic si se interconecteaza la nivel de tara foarte rapid cind este cazul. Altfal vom avea provincii gen Calabria, sau Sicilia si riscam sa intran intr-un nou ev mediu.
@demaGOGU
AlinPopa [anonim], Joi, 17 octombrie 2013, 17:47
+2/2
poate ca asa mai muncesc si aia de la Serviciul de Ambulanta si poate ajung si ei mai repede, nu in 30 de min. sau mai tarziu. si ce monopol sa aiba SMURD-ul? Ei stiu sa gestioneze mai bine situatiile de urgenta si sunt mult mai organizati.
comenteaza
Cookie Settings