1 € 1 USD 4,2484vineri 22 oct 2021
Versiune
Mobile
De ce tot timpul altii sunt de vina???
banatul e fruncea [utilizator], Sâmbătă, 9 martie 2013, 21:13
+2/6
Cine a fost in vreo capitala din Europa de Vest stie ca imaginea asta despre romani si despre care se vorbeste este cat se poate de reala... A fost ignorata pana acuma sub ipocrizia curentului "politically correct". In loc sa ne vedem de treaba si sa facem ceva legat de aceasta problema noi tragem in oricine semnaleaza aceasta problema...
Articol interesant din
miguelito [utilizator], Sâmbătă, 9 martie 2013, 22:33
0/8
care eu am retinut o cifra: 205.000 de romani. Doar atit? Din 80 de mil cit are Germania? Ar fi interesant de vazut citi turci, arabi, negri sint in Germania.
imagini si fapte
rockdani [utilizator], Sâmbătă, 9 martie 2013, 22:35
+2/6
Imaginea, in sensul de perceptie, e reala. Realitatea este insa ceva mai nuantata decat cliseele mentale "din popor", sau cele vehiculate intr-o parte a presei si de catre unii politicieni.
Si cati sunt in ro?
EXEs [utilizator], Duminică, 10 martie 2013, 9:00
+4/6
Nu e vorba de numar ci de integrare. Turcii nu ies in evidenta asa cum o fac tiganii. Turcii isi vad de viata si afacerile lor si sunt de altfel singurul exemplu de real succes in integrarea musulmanilor intr-o tara civilizata. Tiganii ies in evidenta in orice situatie prin decalajul evident de civilizatie: zgomotosi, lenesi, hoti, cersetori, nespalati etc. Cate din aceste caracteristici le poti atribui turcilor? E vorba de exportarea unei probleme. Romania si-a amplificat in perioada comunista problema tiganilor din cauza inmultirii necontrolate si a lor neintegrarii sociale. Singurul aspect pozitiv e ca dupa ce ne acuzau pe noi de rasism vesticii au aflat pe pielea lor cat de groasa e problema, asa ca pana la urma vor lua masuri sau ne vor ajuta sa rezolvam problema. Si scuze pt. sensibilosi dar singura solutie e controlul populatiei.
?
eek [utilizator], Duminică, 10 martie 2013, 11:38
+3/3
"Nomazii" din poza sunt in gara Brasov. S-o mai fi numit si Kronstadt, dar totusi e departe de Germania (si de subiectul articolului)...
mă lasă rece...
mereuinminus [utilizator], Duminică, 10 martie 2013, 13:43
+1/3
când pleci din casa ta şi te duci "în gazdă", eşti oaspete, iar oaspete nu mănâncă ce gândeşte, ci mănâncă ce găseşte... nimeni nu i-a dus cu forţa pe ţigani acolo, ba de bună voie au plecat, acceptă situaţia î mod liber consimţit, le place, deci, se descurcă... statul german consimte să plătească ajutoare sociale, deşi e liber să n-o facă, rezultă că are nevoie de ţiganii cărora le oferă aceste subsidii... populaţia locală nu ia măsuri mai severe de protest, înseamnă că, din punctul ei de vedere, e tolerabil, iar speculanţii de case fac o afacere cât timp au cerere, altfel n-ar avea cu cine să trateze, deci e vorba de piaţă liberă, principiul sfânt al înglobatei lumi de azi... aşa că nu văd nicio problemă... mână-nainte, birjar!
straini in DE
rockdani [utilizator], Duminică, 10 martie 2013, 16:29
0/2
Turcii sunt evaluati la peste trei milioane. Despre arabi si negri nu putem vorbi la modul general, ci doar pe tari. Chiar asa multi nu sunt, caci vin aici pentru studii, business sau pe azil politic. Insa mai sunt multi asiatici. La studii, sau femei casatorite cu germani. O comunitate destul de larga este cea a cetatenilor din fosta Jugoslavie. Aproape de trei milioane sunt repatriatii germani din fostul URSS. Peste 200.000 sunt etnicii germani din Romania, repatriati dupa 1990. Spaniolii si italienii au scazut la numar, acum trendul e din nou ascendent. La fel, si la greci. Polonezii, cehii, slovacii, ungurii, romanii si bulgarii veniti la lucru dupa aderarea la UE sunt o emigratie venita indeobste la munca, cu caracter mai mult sau mai putin sezonier. Desigur ca exista si exceptii. Mai sunt indieni, britanici, elvetieni, austrieci, in IT, medicina, finante, asigurari si economie de varf. E o lume pestrita, in care fiecare asa-zisa comunitate isi are specificul ei.
rock off, ma'am
nash pandelica [utilizator], Luni, 11 martie 2013, 2:08
-1/3
deci, conservatorii verosi, ai lui merkel atrag tzi..pardon romii, si'i exploateaza in germania.
ii recruteaza cu fortza din romania, unde o duc bine, locuiesc in viloaie si castele.

cu'i vinzi matale castraveti ?
cu microbuzele ii duce dragnea la vot. :))
corect
nash pandelica [utilizator], Luni, 11 martie 2013, 9:30
0/2
aia pot fi oamenii muncii, care se intorc de la bai, de la odihna, spre casele lor.
iar kronstadt nu'i (inca) in ioropa.

asteptam sa rupa pisica, corlatean si dottore tragand de cap, iar kkr si fistichiu de coada.
ca asta fac ei, labaralii, trag matza de coada pe la usa varanului.

atunci, occidentul, intr'un avant de mila si compasiune, va primi rromii cu bratele deschise, ii va caza in vile (lor asa le place) si le vor fixa rente viagere de cate 3 mii de ioroi pe persoana fizica.

uniti, vom invinge!
minciuni
nash pandelica [utilizator], Luni, 11 martie 2013, 9:59
0/2
unde ai vazut rromi care sa fie asa cum zici ?
ei se spala de trei ori pe zi, se imbraca curat, vorbesc politicos si nu se pi..urineaza pe la coltul blocului.
io, din ce vad la noi, vad oameni de treaba, rromani adevarati.

aia, de zice autoarea, sunt instigati de conservatorii verosi, care vor sa'i foloseasca pe bietii oameni.
aia de pleaca(in poza) din kronstadt, sunt asteptati la duseldorf, su duisbug de microbulze si dusi in lagarele alea insalubre, impotriva vointei lor.
bietii oameni, creduli, sunt usor de momit.

rezolvarea va veni de la dottore, care va face vizite de lucru in campania care urmeaza, alaturi de dl. schlitz, si va pune umarul la rasturnarea conservatorilor, la rasturnarea regimului diktoatorial al lui merkel angelica.
si, din nou vor rasari zorii socialismului nemtzesc, se vor deschide portile haznalei nationale si bogatiile germaniei vor fi impartite celor saraci. sper sa apuce si ai nostrii ceva.
si vom intra in schengen pe covor...rosu !
galben pe de marginii...
si toata lumea va trai vesnic in fericire si armonie.

si am incalicat pe'o sha si..hop si'asha !
imagini si fapte
nash pandelica [utilizator], Luni, 11 martie 2013, 12:50
0/0
foarte asemanatoare cu cele din sectorul 5, unde este primarul care este.
adica, ajunsi pe alte coclauri, cetatenii traiesc la fel ca in ferentari, prelungirea giulesti, tzandarei, zimnicea, murgeni/barlad, etc.
comenteaza