"O luna in Thailanda este un film despre decizii, un film despre generatia mea - o generatie confuza. Cei de varsta mea au ajuns sa fie mult mai superficiali in privinta dragostei si tind sa nu mai acorde multa atentie propriilor sentimente. Iau decizii pripite, fara a reflecta prea mult, fara sa-si asculte instinctul", declara cu putin timp in urma regizorul Paul Negoescu (28 de ani). O luna in Thailanda, filmul sau de debut, a intrat in cinematografele din Romania in weekendul trecut. Totul despre un film despre tinerii romani, realizat de cea mai tanara generatie de cineasti de la noi, aflati miercuri, la ora 12:00, intr-o discutie online cu actrita Sinziana Nicola, aflata la debutul in film, si regizorul Paul Negoescu, aflat la primul sau lungmetraj.

Sinziana Nicola si Paul Negoescu in redactia HotNewsFoto: HotNews.ro
  • Intalnirea online s-a incheiat. Citeste mai jos raspunsurile invitatilor.

O luna in Thailanda, trailer:

O luna in Thailandaspune povestea lui Radu (Andrei Mateiu), care, in noaptea Anului Nou, descopera ca nu este multumit de viata lui sentimentala si decide sa se desparta de prietena sa, Adina (Ioana Anastasia Anton). El porneste intr-o calatorie prin cluburile si petrecerile bucurestene in cautarea fostei iubite (Sinziana Nicola). Dar este oare ea femeia de care Radu are nevoie cu adevarat? Din distributie mai fac parte actorii Tudor Aron Istodor, Raluca Aprodu, Victoria Raileanu, Ionut Grama, Sabina Posea, Bogdan Cotlet, Stefan Munteanu si Simona Ghita.

Actrita Sinziana Nicola (27 de ani) a jucat intr-o serie de piese de teatru semnate de tineri regizori romani printre care "Cui i-e frica de Virginia Wolf?", "For the Win", "Hai k potzi!", "Countryside Tour". A participat la workshop-uri de teatru in afara Romaniei. Pe langa actorie, a lucrat si ca jurnalist pentru reviste de cultura. "O luna in Thailanda" reprezinta prima colaborare cu Paul Negoescu, precum si debutul sau in film. (sursa: Cinemagia.ro)

Paul Negoescu (28 de ani) este regizor, scenarist si scenograf. Pana la "O luna in Thailanda", primul sau lungmetraj, a regizat 13 scurtmetraje, majoritatea finantate independent. Paul Negoescu este preparator universitar la Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica I.L. Caragiale din Bucuresti - catedra Regie de Film. Este director artistic al Festivalului de Film Timishort, precum si membru al Academiei Europene de Film.

Sinziana Nicola in Cui i-e frica de Virginia Woolf?, la Godot Cafe Teatru: