1 € 1 USD 4,3401marţi 18 ian 2022
Versiune
Mobile
HIngherii
Protozaur [anonim], Marţi, 3 aprilie 2012, 13:46
+5/5
Hingherii de masini lucreaza la norma, Loteria nu mai e suficienta pt sponsorizarea jigodiilor din partidele politice. Asta o stim cu totii. Problema este cu modul in care aleg sa isi faca treaba. De exemplu, Calea Floreasca de la intersectia cu Glucozei pana in capat la Pipera este inchisa datorita lucrarilor la Marele Pod. De ce vin hingherii astia aici, zilnic de 2-3 ori? nu i-am vazut macar o data pe Radu Beller sau pe Dorobanti, unde intr-adevar masinile blocheaza o banda.
Jigodii pe bani [adica un fel de c.rve penale].
uite cum ajungi milionar
Bogdan [anonim], Marţi, 3 aprilie 2012, 13:53
+4/4
Fara sa faci mai nimic si batandu-ti joc de bucuresteni!! Minunat ! Sa vedeti ce-o sa va votam !
Smechereala
un contribuabil [anonim], Marţi, 3 aprilie 2012, 14:00
+2/2
5 milioane de euro X 10 ani=50 milioane de euro.
Oare cu banii astia cate locuri in parcari subterane ar face nemtii ? Ca noi ,oricum,cu aceeasi bani facem de 5 ori mai putin si de 5 ori mai prost.
Jigodii mana-n mana cu Politia Locala
alu-alu'ig's [anonim], Marţi, 3 aprilie 2012, 14:22
+1/1
Jigodii mana-n mana cu Politia Locala care lucreaza pt ei, ca nu pot ridica singuri; De la plimbat politisti in cabina masinii de ridicat, pana la Loganuri albe cu cate 3 (trei!) "politisti" intr-o singura masina pentru a "livra fraieri" firmei de ridicari - alte jigodii care nu taxeaza parcarea la ora ci la zi, sa jumuleasca populatia!!!
Cum e sa platesti 900 lei pt o parcare de nevoie?

O sa va mai voteze 'ulea.
...
dragonfly [utilizator], Marţi, 3 aprilie 2012, 14:46
+2/2
altii care fura legal!! niste ordinari!!!
JECMANEALA PE FATA
mihai [anonim], Marţi, 3 aprilie 2012, 14:47
+3/3
Cu totii stim cui servesc aceste firme de ridicari auto , dar nimeni nu face nimic. Ok se parcheaza aiurea, dar nu sa se ridice cu asemenea taxe. In PRAGA in centru mi s-a ridicat masina si am platit aproxim. 50 de euro.
Cel mai nasol e ca primaria primeste f. putin. Votati oameni buni, votati!
20%...
Zzzmara [utilizator], Marţi, 3 aprilie 2012, 15:01
+2/2
"20% au fost virati administratiei locale"... Restul de 80% sunt unde? In conturile firmelor respective? Dooamne cat de prosti putem sa fim!!! Ne meritam soarta cu varf si indesat !!!
In sectorul 3 de ce nu se ridica?
gogu [anonim], Marţi, 3 aprilie 2012, 15:03
0/0
Desi e contract cu Rosal.... Pe mine ma intereseaza sa se ridice, am loc platit la primarie si, cel putin acum 2 ani, se gaseau mereu unii sa-si lase masina si peste noapte acolo.
Mda
cristi [anonim], Marţi, 3 aprilie 2012, 15:26
0/2
Parcarile alea facute de nemti (pe la ei ca la noi nu merita) sunt contra-cost. Cati bucuresteni vor fi dispusi sa plateasca parcarea ca sa isi lase masina legal si cat vor parca tot aiurea ca le este lene sa mearga pe jos sau sa plateasca un serviciu? Aici este intrebarea.
Am cotizat cu mandrie la bugetul firmei private
Dragos [anonim], Marţi, 3 aprilie 2012, 15:34
+1/1
Mi-au ridicat-o pe 3 Ianuarie de pe o strada pustie unde nu mergea nimeni pentru ca nu era un metru de trotuar la centimetru. Legal? Legal!.
Intradevar, pe bulevarde sau unde masinile parcate aiurea blocheaza cu adevarat - nu se obosesc sa se duca ca norma se face mai repede acolo unde pot veni cu utilitara fara sa se oboseasca.
Dar articolul este un pic incorect, o parte din bani se duc si la militianu care constata si e cu apartul de fotografiat ca daca ai noroc si ii prinzi pana sa vina macaraua cotizezi pe loc si scapi. Bine - recunosc - banii aia nu se contorizeaza.
propunere
Ghita [anonim], Marţi, 3 aprilie 2012, 15:42
+2/2
in loc de app 4 milioane taxa ridicare si parcare o zi propun sa se ia 40 milioane lei. de fapt de ce 40 milioane si nu 400 miliaone, oricum tariful cerut nu este deloc un concurential sau care sa se apropie macar de maximul cerut de catre o firma de tractare/parcare.

as vrea si eu sa dau in judecata primaria ca a facut praf in fata casei mele cand a asfaltat o strada, si daune sa nu cer 50 ron curatenia ci 50.000.0000.0000 ca asa vrea muschiul meu cum asa vrea muschiul aluia de ridica masina sa imi ceara cat vrea el. Asta este monopol aici ar trebui sa intervina consiliul concurentei.

Amenda e amenda, dar tariful de ridicare ar trebui sa fie corelat cu preturile de pe piata daca este un serviciu public si nu o modalitate de a baga bani in firme private. Sau sa se aleaga firma de ridicare la tarif de piata prin alegere aleatorie a diverse firme ce presteaza servicii de transport.
La Prigoana
gogu [anonim], Marţi, 3 aprilie 2012, 15:44
0/2
si la acolitii din PDL unde crezi ?
corect
c [anonim], Marţi, 3 aprilie 2012, 15:55
0/0
Toate iesirile(1 sau maxim 2 benzi) dintre blocuri spre bulevarde sunt considerate intersectii . Intradevar e ilegal sa parchezi la 5m de intersectie, dar in Bucuresti la cat de putine parcari sunt si la cate "intersectii" din astea exista, e cam greu ca legea sa nu fie incalcata. Eu n-am o problema sa se ridice masinile din acele locuri, dar daca chiar incurca circulatia(blocheaza vreo banda importanta). Dupa parerea mea ar trebui sa se continue cu ridicarile, dar sa fie 2-3 masini care fac ridicari in fiecare sector. In felul acesta ii vor ridica doar pe cei care incurca rau circulatia si in al doilea rand nu se vor mai face ridicari de masini la norma, pentru profit.
Solutia salvatoare
Petru [anonim], Marţi, 3 aprilie 2012, 15:57
+1/1
Acum 10 zile mi-a fost ridicata masina in sectorul 4 - 2 zile am fost foarte revoltat si m-am gandit ce e de facut. BINGO. Sa va spun unde este de fapt abuzul. In peste 80% din situatii, ar trebui doar sa fie blocata roata masinii deoarece, acele masini nu incurca circulatia. Costul deblocarii ar fi de ~ 50 lei. Insa ticalosii, in cardasie cu politia rutiera, le ridica pentru ca sa creasca costul. In plus, primaria a acceptat costul de 310 lei/zi pentru depozitare impus de Autosal Expert. TREISUTEZECE LEI !!!!!!!!
Vina este la Politia rutiera pentru ca au pus abuziv, si unde nu e cazul, indicatoare de ridicare a masinilor si a primariei pentru ca au acceptat un contract "pagubos".
Deci, daca doar in cazuri justificate, s-ar bloca roata - hingherii de masini ar avea incasari de 10 ori mai mici. Haideti sa ne unim si sa facem ceva!
mafie frate
ngi [anonim], Marţi, 3 aprilie 2012, 16:08
0/0
si ca sa vedeti ca structura e de tip mafiot pana la capat, va dau sentinta procesului pe care l-am castigat prin neprezentare, iar fara sa stiu trecusera si cele 15 zile pentru recurs:

Admite în parte plângerea contravenţională formulată de către petentul John Doe în contradictoriu cu intimata Poliţia Locală a Sectorului 1 Bucureşti. Modifică procesul-verbal de contravenţie în sensul înlocuirii sancţiunii contravenţionale a amenzii în cuantum de 1.500 lei cu sancţiunea avertismentului. Menţine celelalte dispoziţii ale procesului verbal de contravenţie, precum şi dispoziţia de ridicare a autoturismului, cuprinsă în nota de constatare din data de 28.03.2010. Ia act că nu s-au solicitat cheltuieli de judecată. Cu drept de recurs în termen de 15 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi, 06.06.2011.

amenda de 1500 de lei era ca cica parcasem ilegal pe locul altuia. in final parcasem sau nu parcasem ilegal? :)
tarziu si obosit
ngi [anonim], Marţi, 3 aprilie 2012, 16:11
+1/1
oricum eu zic ca 20% e prea de tot. hai un 4% Cupru Min, hai un 7% Rosia Montana, dar 20%???
Da, hai sa ne unim
gogu [anonim], Marţi, 3 aprilie 2012, 16:18
0/0
Si sa nu mai parcam aiurea! In 80% din cazuri sigur se gaseste un loc de lasat masina la 50-200m care este legal.

Nu zic ca 100% din cazuri, dar in majoritatea se gasesc locuri.
multi...
costi [anonim], Marţi, 3 aprilie 2012, 16:42
+1/1
...ar plati pt un loc de parcare gestionat de administratia locala si de alti intermediari decat sa dea ciubuc parcagiilor de ocazie
poate in zona ta inca mai e loc
x [anonim], Marţi, 3 aprilie 2012, 16:49
+1/1
Dar daca firma de ridicari da o spaga unde trebuie, atunci toate strazile pe raza de 1 km de tine vor avea parcarea interzisa. Locurile de parcare se vor reduce cu 90%. Ce mai faci atunci ? Sa dea domu' sa ajunga si pe la tine prin zona smecherii.
Asta e motivul pentru care eu anul asta ..
anonim [anonim], Marţi, 3 aprilie 2012, 16:50
0/0
nu ma mai duc sa votez deloc. Mi-a fost ridicata masina la ora 19:00 dintr-un loc unde este la limita legalitatii, si asta pentru ca saracii nu cred ca au mai gasit alta ca sa isi faca planul. Niste banditi, asta sunt, si isi umfla buzunarele pe banii nostri ca i-am votat.
Nu sunt impotriva acestor masuri, dar domnii care au aceste firme lucreaza la norma. Daca nu au ce sa ridice, pur si simplu ridica ce le pica im mana pe ideea ca oricum vor castiga procesul ...
In plus, ce au facut cu banii ? Unde sunt locurile de parcare din centru ? Unde e banda de autobuz libera ca sa ma convinga sa imi las masina acasa ...
Hoti si banditi, asta sunt.
Mda
cristi [anonim], Marţi, 3 aprilie 2012, 17:12
0/0
Nu este deloc asa (la nivel teoretic si declarativ da dar practic uiti ca vorbim de romani). Sa iti dau exemplu: eu sunt din Timisoara. Avem parcari contra-cost destul de mari (e.g. Spitalul Judetean) dar care aproape tot timpul sunt goale (ii 3 lei ora de parcare). In schimb, peste tot vezi cum circulatia ii blocata de unul sau altul care isi lasa masina dupa cum il taie capul. Ba au fost multe exemple in care au blocat inclusiv intrarea de la ambulanta lasand masina aiurea. Nu este vorba de lipsa parcarilor, este vorba de nesimtirea tipica romaneasca. Si, ca idee, amenzile (inclusiv ridicarea masinii este o amenda) trebuie sa aiba efect punitiv altfel nu isi are sensul. Daca ar fi 50 ron nu ar avea efectul scontat. Dar sunt de acord ca firmele care ridica masinile sunt de o nesimtire crunta. Dar as putea fi de acord cu aceasta masura daca firma ar fi a primariei si nu o firma privata. Este mult de discutat pe tema asta, problema este ca romanul vrea doar drepturi, obligatii nu simte ca ar avea deloc niciodata. Totdeauna altul are obligatii si el doar drepturi.
şi câte firme de hingheri de maşini sunt ale lui p
sir [anonim], Marţi, 3 aprilie 2012, 17:33
0/0
hai,s-auzim!
hotie
Daniel [anonim], Marţi, 3 aprilie 2012, 18:11
0/0
Daca tot au ca destinatie noi locuri de parcare acei bani stransi in sector 6, de ce nu se vad acele noi locuri? O hotie imensa, demna de filme americane in sectorul 6.
Re: C
MLZ [anonim], Marţi, 3 aprilie 2012, 21:59
0/0
Cred ca ai ramas pe vremea Decretului 328/1966 ca actualizare.

Nu e rau sa mai studiezi legea rutiera, chiar daca ai permis de 20 de ani. Se mai schimba lucrurile.....

Dupa ultimele cercetari in domeniu, Art.142 lit. f,
Oprirea este interzisa la mai putin de 25 (DOUAZECISICINCI) metri de coltul intersectiei!

Dar poti sa initiezi o petitie catre Parlament, s-o reduca iar la 5 la o adica ....
comenteaza