Elena Udrea, prezenta la slujba oficiata cu ocazia zilei de nastere a Patriarhului Daniel, care a implinit 60 de ani - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,3853miercuri 01 dec 2021

Elena Udrea, prezenta la slujba oficiata cu ocazia zilei de nastere a Patriarhului Daniel, care a implinit 60 de ani

de Laurentiu Diaconu Colintineanu Vineri, 22 iulie 2011, 14:34
- a A+
Imagine
Elena Udrea a fost unul dintre politicienii de top prezenti vineri la slujba Te Deum oficiata in cinstea Patriarhului Daniel, care a aniversat implinirea virstei de 60 de ani. Slujba a avut loc la Catedrala Patriarhala si a fost oficiata de un sobor de inalti prelati.


Elena Udrea a participat la slujba inca de la inceput. Ulterior au venit mai multi politicieni, printre care si Mircea Geoana.

Vineri dimineata Patriarhul a sfintit pictura si catapeteasma recent restaurate din paraclisul istoric cu hramurile "Sfantul Mare Mucenic Gheorghe, Sfantul Prooroc Daniel si Cuvioasa Parascheva" al Resedintei Patriarhale.

Daniel Ciobotea, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, s-a nascut la data de 22 iulie 1951 in satul Dobresti, comuna Bara, judetul Timis.


3367 de afisarisupranatural
ovidiu [anonim], Vineri, 22 iulie 2011, 15:49
+2/8
Cu asa mentalitate ma mir ca nu te ai speriat de internet cand ai postat. Respect pentru religie ? Ma faci sa zambesc. Gata mi-a trecut. Daca vrei sa crezi in supranatural atunci fa-o, dar nu pot sa inteleg cum poti sa respecti religia. Aceste povestioare inventate de oameni destepti pentru oamani ca tine. Probabil ca ai donat bani pentru catedrala mantuirii neamului...
In fine, nu imi cer scuze pentru greseli, nu imi cer scuze pentru semnele de punctuatie puse aiurea.

O zi plina de supranatural iti doresc.
Hotzi party:)
Alui [anonim], Vineri, 22 iulie 2011, 16:43
+2/2
Mai tineti minte filmuletul cu "IPS" Teodosie primind bani ca sa-l faca pe un ziarist popa in 2009?
Cum de l-a lasat Daniel in functie pana acum?
inca 18 comentarii comenteaza