O buna parte dintre noile emisiuni ale B1 TV, post ce se relanseaza joi, 17 martie, intra in grila inca de saptamana aceasta. Stirile B1 TV, prezentate de Sanda Nicola, vor deschide noua grila, vor fi continuate de emisiunea lui Robert Turcescu si Ion Cristoiu, iar de la 22.30 de Gala de la Montreal din octombrie 2010. Potrivit informatiilor furnizate de B1, aceasta va include, pe langa partida de box Bute-Brinkley, si meciurile lui JoJo Dan si Adrian Diaconu. De vineri intra in grila un nou matinal, cateva talk show-uri de actualitate. Pe langa transmisia meciului Bute-Magee, in week-end sunt introduse si cateva programe noi, inclusiv o noua emisiune a Sandei Nicola.

B1 TV se relanseaza ca post de televiziune cu profil "infotainment", la cateva luni dupa ce Sorin Oancea (ex-Intact) a preluat jumatate din acest post. Potrivit informatiilor furnizate de B1 TV, toate emisiunile postului vor putea fi urmarite in formatul 16/9.

  • Paginademedia.ro a scris initial, marti, despre o parte dintre noile emisiuni ale televiziunii.

Ce emisiuni lanseaza B1 TV in zilele urmatoare:

Joi, 17 martie

  • Noul jurnal de stiri, prezentat de Sanda Nicola - ora 20.00. Stirile sportive sunt prezentate de Nelu Barbu, iar informatiile meteo - de Mihai Jurca
  • Prima editie a emisiunii "Evenimentul zilei", prezentata de Robert Turcescu si Ion Cristoiu, incepe de la ora 21.00.
  • De la ora 22.30 incepe transmisia Galei de box de la Montreal, din octombrie 2010, drepturile pentru aceasta fiind cumparate de B1 concomitent cu cele pentru Gala de la Montreal din 19 martie, ce include meciul Lucian Bute-Brian Magee. Pe langa partida Bute-Brinkley, in cadrul transmisiei de joi seara vor fi transmise si meciurile disputate toamna trecuta de JoJo Dan si Adrian Diaconu, nedifuzate pana acum in Romania.

Vineri, 18 martie

  • Este lansat un nou matinal, realizat de Ioana Molla si Catalin Petre. Rubrica "Revista presei" este prezentata de Catalin Oprisan
  • Vineri dupa-amiaza sunt lansate talk-show-urile de actualitate - o emisiune realizata de Carla Giaca si Andrei Badin (ora 13.00), urmata de la "Editia de pranz" (Silviu Sergiu si Horia Ghibutiu)
  • Jurnale de stiri sunt programate la orele 12.00, 15.00 si 18.00
  • Seara, de la ora 21.00, incepe emisiunea "Nemuritorii", invitat special fiind Ion Besoiu.

Sambata, 19 martie-Duminica, 20 martie

  • Continua emisiuni ale postului precum "Cinemas", "360 de grade", "Pasul Fortunei", "Lumea in 10.00 de minute".
  • De la ora 21.00 incepe noua emisiune a lui Mihai Margineanu, "Bazar Bizar"
  • Noaptea de sambata spre duminica este dedicata boxului, sub genericul "Un campion pentru Romania". Nelu Barbu si invitatii in studio Mihai Craiu si Mihai Leu va prezenta ultimele detalii despre meciul de box Bute-Magee, incepand de la ora 00.00. De la ora 1.00 incepe transmisia Galei de la Montreal, in finalul careia este programata confruntarea Bute-Magee. In aceeasi gala va boxa si Viorel Simion, care-l va infrunta pe Pedro Navarette.
  • "Un campion pentru Romania" va putea fi vizionata in reluare duminica seara, de la 21.00
  • Duminica, de la ora 12.00, incepe noua emisiune de interviuri a Sandei Nicola, "Generatia cu cheia de gat". Tot duminica sunt programate emisiunile "Saptamana mondena" si "Condamnatii".

Saptamana viitoare vor fi lansate o noua emisiune de dimineata - "Viata e frumoasa" cu Mihai Jurca (luni-vineri, orele 10.00-12.00), "Cancan TV" cu Adrian Artene (luni-vineri orele 18.30-20.00), o noua emisiune de tip "late night" cu Radu Banciu si Radu Naum (luni-joi, 23.00-00.30).