Klaus Johannis: Reducerea salariilor bugetarilor va duce la o diminuare substantiala a veniturilor la buget , din cauza scaderii impozitelor - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,3085luni 06 iul 2020

Klaus Johannis: Reducerea salariilor bugetarilor va duce la o diminuare substantiala a veniturilor la buget , din cauza scaderii impozitelor

de Alina Neagu Vineri, 14 mai 2010, 8:33
- a A+
Imagine
Primarul Sibiului, Klaus Johannis, este de parere ca diminuarea salariilor bugetarilor nu reprezinta o solutie pentru economia Romaniei. El a explicat, joi, ca scaderea cu 25% a salariilor bugetarilor va atrage dupa sine si scaderea impozitelor platite de acestea la bugetul de stat, in conditiile in care "toti bugetarii platesc impozite la stat si sunt o sursa sigura".


  • "E greu sa evaluezi masurile fiindca ele nu au fost inca publicate sub forma de ordonanta sau lege. Eu astept sa se clarifice ce se doreste si atunci putem sa le evaluam. Deocamdata scaderea salariilor bugetarilor cu 25 la suta va avea doua efecte: nemultumirea profunda a bugetarilor va fi primul si o diminuare substantiala a veniturilor la bugetul de stat va fi al doilea. Aceasta fiindca toti bugetarii platesc impozite la bugetul de stat si sunt o sursa sigura. Daca vor aparea si alte efecte vom vedea dupa" , a declarat Klaus Johannis, citat de Rondul de Sibiu .
  • "Las solutiile pentru cei care au puterea sa le adopte. Nu sunt chemat sa dau sfaturi nici presedintelui, nici guvernului. Evident ca bugetul local va fi influentat si inca destul de puternic. Vom avea veniturile drastic reduse. Una din sursele principale de venit pentru orice administratie locala este cota de aproape 50 la suta din impozitul pe venit. Vom economisi ceva ce nici nu vom avea", a concluzionat Johannis.


9536 de afisariUn prim ministru destept
Leeview [anonim], Vineri, 14 mai 2010, 7:52
+53/71
Asa trebuie sa faca un prim-ministru. Sa vina cu solutii de a creste veniturile la stat, nu sa scada cheltuielile. Daca am angaja inca 25% de bugetari, veniturile incasate de stat din sursa sigura vor creste si ele cu 25%. Si am scapat de deficit.

Ptiu, ca mie nu-mi dadea niciodata prin cap. Dar acum mi-a dat idei. Daca angajam cu 50% mai multi bugetari ajungem la crestere economica.

Hai Johannis, vino mai repede si scapane de amatorul de Boc (care si el e cam dobi____)
Pentru Leeview
adrian88000 [utilizator], Vineri, 14 mai 2010, 9:35
+44/52
Esti prea subtil pentru Johanis( care e serios ca un urs)./ Nu va intelege ca il iei peste picior. O va lua in serios si va crede ca "programul" luiu este apreciat drept bun!
inca 122 de comentarii comenteaza
Cookie Settings