Cooperativa Performativa - 5 autori/patru piese/doua seri cu spectacole - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,2646marţi 19 oct 2021

Cooperativa Performativa - 5 autori/patru piese/doua seri cu spectacole

de Centrul Dansului Luni, 1 martie 2010, 18:04
- a A+
Imagine
Cooperativa Performativa - 6 si 7 martie, CNDB, propune un cadru in care colaborarea, contaminarea si impartasirea propriei viziuni artistice sint mai importante decit apararea si protejarea unui teritoriu artistic.


"Ne inspira modelul open source, un model liber, opus ierarhiei, descentralizat, bazat pe colaborare - contrar politicilor bazate pe proprietate, putere, ierarhie, concurenta si centralizare. Sintem 5 coregrafi cu backgrounduri si perspective diferite asupra dansului si coregrafiei si ne-am propus ca in loc sa mergem spre o colaborare clasica ce implica o uniformizare si o cadere de acord in vederea obtinerii unui produs, sa dezvoltam un proces axat pe interactivitatea dintre participanti, pe forme alternative de colaborare, in care fiecare directie personala sa fie potentata ."

6 martie, ora 19.00, Sala Ronda

  • Activitate Extraterestra
Concept si interpretare: Alexandra Pirici
Costum, set design: Andrei Dinu
Spectacol realizat in cadrul proiectului "Cooperativa perfomativa" (co - productie Centrul National al Dansului Bucuresti si Administratia Fondului Cultural National)

  • Fine tuning between me and the universe in a black box
O piesa de/cu: Eduard Gabia
Spectacol realizat in cadrul proiectului "Cooperativa perfomativa" (co - productie Centrul National al Dansului Bucuresti si Administratia Fondului Cultural National).

7 martie, ora 19.00, Sala Ronda

  • Out of love for this beautiful title
Coregrafia si interpretarea: Iuliana Stoianescu
Spectacol realizat in cadrul proiectului "Cooperativa perfomativa (co - productie Centrul National al Dansului Bucuresti si Administratia Fondului Cultural National)

  • A brave search of the ultimate reality
De: Florin Flueras
Cu: Florin Flueras, Maria Baroncea
Spectacol realizat in cadrul proiectului "Cooperativa perfomativa" (co - productie Centrul National al Dansului Bucuresti si Administratia Fondului Cultural National)
Cu sprijinul CAPa/deVIR si ArtLink

Citeste mai mult despre Cooperativa Performativa

Pretul unui bilet pentru o seara (2 spectacole) este de 14 lei. Pretul unui bilet pentru un singur spectacol este de 10 lei/7 lei redus. Biletele se pot achizitiona de la sediul CNDB inainte de inceperea spectacolului. Rezervari se pot face la adresa rezervari[at]cndb.ro fiind valabile doar dupa confirmarea scrisa din partea organizatorilor. Nu se pot face rezervari prin e-mail in ziua reprezentatiilor.


386 de afisariNiciun comentariu
comenteaza