Sotia premierului Tariceanu profita de coloana oficiala pentru a evita traficul - Hotnews Mobile
1 € 1 USD marţi 21 sep 2021

Sotia premierului Tariceanu profita de coloana oficiala pentru a evita traficul

de D.G. Joi, 9 octombrie 2008, 17:26
- a A+
Trei motociclete ale politiei i-au facut loc prin traficul aglomerat sotiei premierului, bulversand pentru cateva zeci de secunde circulatia pe DN 1, scriu jurnalistii de la Cotidianul. Incercand sa-si duca repede copilul la scoala, Ioana Tariceanu si-a pus joi dimineata, in jurul orei 8:30, antemergatorii de la politie sa-i faca loc.


Doi agenti de circulatie au oprit traficul pentru ca automobilul BMW la volanul caruia se afla sotia premierului Calin Ppopescu Tariceanu si cele trei motociclete avangarda sa poata trece nestingherite de pe DN 1 pe Bulevardul Aerogarii.

Pe de alta parte, potrivit jurnalistilor de la Realitatea TV, Ioana Tariceanu ar fi declarat ca nu a avut antemergator ci s-ar fi tinut dupa coloana oficiala a premierului care mergea catre aeroport pentru a pleca in Italia.

Potrivit reglementarilor in vigoare, orice sofer care se incadreaza intr-o coloana oficiala pentru a-i depasi pe ceilalti participanti la trafic este pedepsit prin lege.

Sotia premierului si-a schimbat buletinul la domiciliu

Nu este primul incident de acest fel. In luna martie a acestui an, o echipa de politisti din cadrul Serviciului de eliberare a actelor de identitate s-a deplasat acasa la premierul Tariceanu, cu un aparat special de fotografiat, pentru a-i face poze pentru cartea de identitate Ioanei Popescu Tariceanu.

Asta in conditiile in care potrivit procedurii, doar persoanele care nu se pot deplasa pot cere acest lucru.


3140 de afisariInteresant
Ovidiu [anonim], Joi, 9 octombrie 2008, 17:43
+14/14
Cred ca nu putem acuza Cotidianul ca incearca sa ii strice campania dl prim ministru, nu? Ei doar relateaza un fapt..care pentru noi muritorii de rind e deja banal..Intr-un oras mare, daca ai un copil e automat o distractie sa iti imparti timpul intre obligatiile de serviciu si drumurile cu el la/de la gradinita/scoala, mai ales in contextul unui trafic aglomerat...E o flegma pe obrazul tuturor acestor oameni. Nu e vorba de simpatizantii PSD, sau simpatizatii PNL, de bugetari sau privati , ci pur si simplu de cei ce sunt parinti si cresc un copil in Romania..Cred ca doamna prim ministru A RATAT O OCAZIE URIASA SA SE ABTINA de la mizerii de astea
Pai dupa modelul Adomnitei cu elicopterul
Claude [anonim], Joi, 9 octombrie 2008, 17:33
+12/12
eu zic ca Tariceanu sa-si dea dracului demisia. Ati impuscat-o pe Ceauseasca dar leprele astea care se invirt pe linga oamenii politici (gen gagica lui Cioroianu, blonda lui Tariceanu si altele) sint de 1000 de ori mai parsive decit analfabeta academician.
Ce naiba Tariceanco, se intoarce Leana in ghencea si face valurele betonul aleii sub care isi doarme somnul de veci1
inca 40 de comentarii comenteaza