Serviciul poștal britanic a anunțat joi o anchetă, după ce pe rețelele de socializare a fost postată o înregistrare video în care apar angajați londonezi în stare aproape de inconștiență după ce au mâncat negrese cu canabis dintr-un colet nerevendicat, transmite AFP.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Astăzi, toți poștașii din Clapham (sudul Londrei) au mâncat din greșeală negrese cu hașiș și a trebuit să îi ridic unul câte unul pentru că erau drogați", se spunea în textul videoclipului, acum șters.

Imaginile arătau un poștaș care se străduia să împingă căruciorul, în timp ce unul dintre colegii săi striga "Ești foarte drogat", după ce a mâncat negrese dintr-un pachet etichetat "Comestibile de Pablo Chocobar".

Același poștaș apare apoi stând pe un scaun, iar un coleg explică: "A mâncat două”. "Am mâncat patru", îl corectează bărbatul așezat.

Explicând că a luat această problemă "foarte în serios", Royal Mail a subliniat că se așteaptă la cel mai bun comportament din partea agenților săi "în orice moment".

"Am lansat o investigație care va determina dacă trebuie luate măsuri, inclusiv disciplinare", a declarat un purtător de cuvânt.

Se pare că negresele proveneau dintr-un colet care nu fusese ridicat de o lună.

Royal Mail a subliniat, de asemenea, că "reamintește întregului personal de livrare procedurile corecte pentru trimiterile fără adresă de livrare sau de retur".