Anglia recuperează din meciurile decalate de pandemie. Miercuri, 19 ianuarie, de la ora 22:00, Manchester United are meci cu Brentford, în deplasare.

Minge de fotbalFoto: premierleague.com

Partida contează pentru etapa cu numărul 17, în condițiile în care Premier League a bifat, la finalul săptămânii trecute, runda cu numărul 22. „Diavolii roșii” au de recuperat două jocuri în campionatul intern.

United privește neputincioasă cum rivala locală City domină campionatul demonstrând perfecțiune în joc și o serie uluitoare de rezultate excepționale. „Roșii” sunt pe locul 7 în clasament și în afara zonei europene, cu 32 de puncte în 20 jocuri.

Germanul Ralf Rangnick nu pare capabil să redreseze și să stăpânească vestiarul, care arată ca un balamuc.

Francezul Anthony Martial a provocat cel mai recent scandal la echipă. „Nu a vrut să intre în echipă”, a declarat Rangnick, după remiza 2-2 cu Aston Villa.

„Ar fi fost titular, în mod normal, dar nu a vrut. De aceea nu a făcut deplasarea cu noi”, a întărit neamțul.

Martial a reacționat prin intermediul rețelelor de socializare, negând orice lipsă de respect față de club: „Nu voi refuza niciodată să joc un meci pentru Manchester United. Sunt aici de 7 ani și nu am arătat niciodată lipsă de respect față de club sau față de suporteri”.

După demiterea lui Solskjaer și venirea lui Rangnick, criza lui Manchester United continuă.

După eșecul cu Wolverhampton, vestiarul a fost un butoi de pulbere. Potrivit „The Mirror”, unii jucători și-au exprimat nemulțumirea și intenționează să părăsească echipa, în acest mercato de iarnă.

În total, ar fi 11 jucători nefericiți, printre care Lingard, Van de Beek, Bailly și Henderson.

Printre alți jucători care ar fi cerut transferul imediat s-ar număra Cavani și Martial. Nici Cristiano Ronaldo nu este mulțumit de situație, deși nu își exprimă deschis dorința de a schimba aerul.

Starul portughez avertizează însă: „N-am venit să mă bat pentru locul 6”, dar îl scuză pe germanul Ralf Rangnick, admițând că are nevoie de timp.

„De când a venit, a schimbat multe lucruri. Dar are nevoie de timp să-şi transmită ideile. Eu cred că va face o treabă bună.

Ştiu că nu jucăm la cel mai bun nivel, dar mai avem multe meciuri că să progresăm. Nu este uşor să schimbi mentalitatea jucătorilor, modul în care joacă, sistemul de joc, cultura”, a declarat Ronaldo, pentru Sky Sports.

În emisiunea sa de pe YouTube, „Vibe with Five”, Rio Ferdinand, fost jucător al Red Devils, a criticat-o dur pe Manchester United. Englezul este o legendă a lui United, iar vocea lui contează.

„Cea mai mare greșeală a lui Manchester United din ultimii ani a fost să permită anumitor jucători și unor persoane din afară, care fac parte din cercurile și rețelele unor jucători, să manifeste lipsă de respect”, a tunat Ferdinand, 43 de ani.

Superbet are cota 1.78 pentru cota 2 la Final.

Brentford vs Manchester United
2


Cotă 1.78


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol