Incendiul din Vama Giurgiu, stins după aproape nouă ore / Pompierii au stabilit că focul a fost provocat intenţionat - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,3296marţi 18 ian 2022

Incendiul din Vama Giurgiu, stins după aproape nouă ore / Pompierii au stabilit că focul a fost provocat intenţionat

de DP Sâmbătă, 15 ianuarie 2022, 16:48
- a A+
Imagine
Incendiul care a izbucnit sâmbătă dimineața în Vama Giurgiu, în magazii în care erau depozitate diferite bunuri, a fost stins după aproape nouă ore. Pompierii au stabilit că focul a fost pus intenţionat, iar poliţiştii au preluat ancheta, scrie news.ro.


"După aproape nouă ore, incendiul a fost lichidat. Au ars tutun vrac, cartuşe de ţigări, articole textile, încălţăminte, alcool sanitar în recipiente din plastic, parfumuri, sticle cu băuturi alcoolice şi diverse recipiente cu substanţe inflamabile. În urma acţiunii flăcărilor, unele dintre bunuri nu au putut fi identificate. A fost salvat un butoi cu alcool etilic (1 mc)", a transmis, sâmbătă după-amiază, ISU Giurgiu.

Pompierii au precizat că suprafaţa celor două depozite în care s-a manifestat focul este de aproximativ 120 mp.

"Cauza probabilă de producere a incendiului a fost folosirea intenţionată a sursei de aprindere, cercetările fiind continuate de Poliţie", au mai transmis pompierii.

La faţa locului au acţionat peste 30 de pompieri, cu patru autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi o descarcerare. De asemenea, pentru degajarea tuturor bunurilor care ardeau mocnit în interiorul depozitelor şi pentru a facilita lichidarea incendiului, cu sprijinul Primăriei Giurgiu, la faţa locului s-a intervenit cu un motostivuitor şi un utilaj cu cupă.


1947 de afisariincendiu
disraeli [utilizator], Sâmbătă, 15 ianuarie 2022, 18:01
+12/12
provocat pentru a acoperi furturile.
Nici eu nu vad
persuasiv [utilizator], Sâmbătă, 15 ianuarie 2022, 18:26
+12/12
alt motiv.
inca 4 comentarii comenteaza