Primele sancțiuni după scandalul de vineri de la Primăria Timișoara: Jandarmeria a dat 12 amenzi - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,3614sâmbătă 22 ian 2022

Primele sancțiuni după scandalul de vineri de la Primăria Timișoara: Jandarmeria a dat 12 amenzi

de G.S. Sâmbătă, 15 ianuarie 2022, 11:22
- a A+
Imagine

Jandarmeria Timiș a dat 12 amenzi după scandalul provocat de zeci de persoane în Primăria Timiș, edilul Dominic Fritz acuzând că o "bandă" de membri și simpatizanți AUR , printre care și George Simion, au forțat intrarea în Primăria Timișoara. În replică, liderul AUR a susținut că "nu a existat niciun incident violent".


Inspectoratul de jandarmi județean Timiș a aplicat primele amenzi în urma scandalului de vineri, a anunțat subprefectul Ovidiu Drăgănescu

Potrivit acestuia, în urma vizionării filmărilor și fotografiilor operative cu ocazia pătrunderii în sediul Primăriei Municipiului Timișoara a membrilor AUR, au fost constatate și aplicate 12 sancțiuni contravenționale astfel:

  • 8 sancțiuni în baza Legii 55/2020 în valoare de 4.500 lei, pentru intrarea într-un spațiu închis fără purtarea măștii de protecție
  • 4 sancțiuni în baza Legii 61/91 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice în valoare de 2.000 lei.

Sâmbătă va continua identificarea altor persoane implicate în descindere, a mai precizat subprefectul1672 de afisariAvem jandarmerie???
persuasiv [utilizator], Sâmbătă, 15 ianuarie 2022, 11:45
+14/16
nu stiam.A,imi aduc aminte de o poza in care este un tip cu un tricou alb,in genunchi cu mainile ridicate,in timp ce un jandarm il croia cu pulanul in cap.
Citez Digi24 ''Forţele de ordine nu au voie să lovească pe cineva în zona capului.....au fost jandarmi filmaţi la protestul diasporei lovind în cap protestatari care aveau mâinile ridicate....11 jandarmi au fost deja identificaţi de procurori şi vor fi cercetaşi pentru purtare abuzivă.''
Avem da,da.Mi-am amintit.
Amenzi!
Nonidem [utilizator], Sâmbătă, 15 ianuarie 2022, 13:59
+10/10
Amenzi! O gluma proasta!Si aici, ca si la asaltul Parlamentului-dovezi clare a unui stat slab,a unui ministru de interne nul,a unui Guvern complice si indiferent, a unui Parlament de fatada!O mizerie generalizata!Era sa uit-adaugati si "reactia" autoritatilor privind Bolintin Vale-jandarmi trimisi sa pazeasca interlopii "romi"!Vai nde oamenii onesti si muncitori ai acestui stat numit Romania!
inca 6 comentarii comenteaza