Olanda relaxează puțin restricțiile: Se redeschid magazinele, frizeriile și sex-shop-urile, dar barurile și teatrele rămân închise - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,3614sâmbătă 22 ian 2022

Olanda relaxează puțin restricțiile: Se redeschid magazinele, frizeriile și sex-shop-urile, dar barurile și teatrele rămân închise

de G.S. Sâmbătă, 15 ianuarie 2022, 8:17
- a A+
Imagine
​Prim-ministrul Mark Rutte a anunţat vineri că Ţările de Jos vor relaxa restricţiile sanitare anti-COVID-19, printre cele mai restrictive din Europa, ceea ce va permite redeschiderea magazinelor, sălilor de sport, saloanelor de coafură şi a sex-shop-urilor, transmite AFP, preluată de Agerpres.


Barurile, restaurantele, cafenelele şi instituţiile de cultură vor rămâne închise cel puţin până pe 25 ianuarie, a declarat premierul Mark Rutte într-o conferinţă de presă.

Premierul Rutte a apreciat că relaxarea constrângerilor reprezintă un "moment grozav" pentru Ţările de Jos, unde Crăciunul şi Anul Nou au fost sărbători petrecute în izolare, după ce restricţiile au fost înăsprite pe 19 decembrie.

Magazinele pot fi deschise până la ora 17:00 începând de sâmbătă, la fel şi cluburile sportive şi învăţământul superior.

Şcolile s-au redeschis pe 10 ianuarie.

Noul ministru al sănătăţii, Ernst Kuipers, a declarat că guvernul a decis să ridice din restricţii ca urmare a scăderii numărului spitalizărilor, în pofida unui val de infectări cu varianta Omicron.

Premierul olandez a explicat însă că este prea devreme pentru redeschiderea barurilor şi a restaurantelor şi a avertizat în legătură cu noile contaminări care, în opinia sa, ar putea ajunge în curând la un bilanţ zilnic de 75.000 - 80.000.


1311 afisariDacă se deschid sex-shopurile...
Nyk1 [utilizator], Sâmbătă, 15 ianuarie 2022, 8:20
+4/6
...sper că și magazinele din cartierul cu felinare roșii se vor deschide.
Traducere...
D.M.A.Gogu [utilizator], Sâmbătă, 15 ianuarie 2022, 12:28
+2/2
Era vorba despre meserii in care contactul intre persoane e apropiat (chiar foarte apropiat :)): coafura, manichiura, masaj, ba chiar si prostitutia. La ei prostitutia e reglata, la altii nu. Sex-shopurile sunt magazine ca oricare altele (cele neesentiale), se deschid odata cu toate celelalte.
inca 5 comentarii comenteaza