Oamenii au protestat pentru a treia seară la rând în Bolintin Vale / Autorităţile au instituit "o zonă specială de siguranţă publică" - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,3614sâmbătă 22 ian 2022

Oamenii au protestat pentru a treia seară la rând în Bolintin Vale / Autorităţile au instituit "o zonă specială de siguranţă publică"

de I.B. Vineri, 14 ianuarie 2022, 22:52
- a A+
Imagine
Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Române, comisarul şef Georgian Drăgan, anunţă că autorităţile au instituit în oraşul Bolintin Vale "o zonă specială de siguranţă publică", în urma protestelor localnicilor care reclamă lipsa de implicare a autorităţilor în situaţia în care o familie îi terorizează, iar un membru al acestei familii a ucis, lovind cu o piatră în cap, un bărbat, şofer de profesie, tatăl a doi copii, potrivit News.ro.


Autorităţile au făcut, vineri, percheziţii în Bolintin Vale, în judeţul Giurgiu, la locuinţa tânărului suspectat de uciderea unui bărbat. Anunţul privind descinderile a fost făcut, vineri seară, de comisarul şef de poliţie Georgian Drăgan, director al Direcţiei Cabinet din cadrul Poliţiei Române.

"În urma percheziţiilor au fost ridicate mijloace de probă", a anunţat el.

Conform oficialului Poliţiei Române, în zona oraşului Bolintin Vale a fost instituită o zonă specială de siguranţă publică, ceea ce înseamnă că suplimentarea în zonă a forţelor Jandarmeriei şi Poliţiei pentru a menţine un climat de ordine publică şi a preveni fapte antisociale.

El a precizat că se vor stabili şi alte măsuri pentru acea zonă.

Georgian Drăgan a menţionat că la Bolintin Vale poliţia are 45 de funcţii prevăzute, 34 încadrate, ceea ce presupune un procent de încadrare de 75.

Anunţul reprezentantului Poliţiei Române a fost făcut în contextul în care vineri, pentru a treia seară la rând, oamenii au ieşit în stradă.

Drăgan a menţionat că vineri sunt "foarte puţine persoane ieşite în spaţiul public faţă de cele două seri anterioare".


3169 de afisariGata, sunt putini... a trecut valu
moima [utilizator], Vineri, 14 ianuarie 2022, 23:42
+12/12
Acum putem sa ne intoarcem la protectia camatarilor, proxenetilor si talharilor, ca aia ne platesc, nu poporul roman.
hei
john70 [utilizator], Sâmbătă, 15 ianuarie 2022, 4:08
+11/11
"o zonă specială de siguranţă publică" - n-ar trebui sa fie toata Romania asa? Sa se simta cetatenii in siguranta?
inca 2 comentarii comenteaza