Alphonso Davies, diagnosticat cu miocardită - Jucătorul echipei Bayern Munchen a fost infectat cu Covid-19 - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,3296marţi 18 ian 2022

Alphonso Davies, diagnosticat cu miocardită - Jucătorul echipei Bayern Munchen a fost infectat cu Covid-19

de Red. Sport Vineri, 14 ianuarie 2022, 19:58
- a A+
Imagine
​Alphonso Davies, jucătorul canadian al echipei Bayern Munchen, va lipsi mai mult timp de pe teren după ce a făcut miocardită, o inflamaţie a inimii, informează marca.com.

Antrenorul Julian Nagelsmann a confirmat, vineri, că internaţionalul canadian de 21 de ani a încetat antrenamentele din cauza unei "inflamaţii uşoare".

The Athletic a scris că Davies a fost supus unor controale medicale de rutină după ce s-a vindecat de Covid-19, la începutul lunii ianuarie, şi astfel a fost detectată noua problemă.

Miocardita poate fi fatală dacă nu este îngrijită şi monitorizată, în special în rândul sportivilor. Ca atare, Davies nu se va putea antrena câteva săptămâni.

"Deocamdată, a încetat să se antreneze, aşa că nu va fi disponibil pentru noi în următoarele săptămâni. În timpul controalelor efectuate de jucătorii care au avut Covid-19, am detectat semne de miocardită uşoară la el. Trebuie să se vindece şi asta, dar, fără îndoială, va dura ceva timp", a detaliat Nagelsmann în conferinţa de presă organizată înaintea meciului cu FC Koln, programat, sâmbătă, în deplasare.

Fundaşul stânga a jucat 23 de meciuri în toate competiţiile, în acest sezon, pentru Bayern, scrie News.ro.


2818 afisarialte detalii
unu_de_aiurea [utilizator], Vineri, 14 ianuarie 2022, 20:56
+12/12
Un detaliu interesant: jucatorul fusese vaccinat in decembrie cu doza booster.
Vezi declaratia agentului sau in articolul de mai jos:
https://www.sportingnews.com/us/soccer/news/alphonso-davies-out-canada-bayern-munich-myocarditis-covid/1jpj2qv9crgvw17ergebqsuwf9
... si cu banii luati
vox_bobuli_vox_bei [utilizator], Vineri, 14 ianuarie 2022, 20:51
+8/12
si-a facut vaccinul, covid tot a facut, bonus si miocardita

miocardita nu se vindeca, apropos

probabil o cariera incheiata
inca 6 comentarii comenteaza