Polițistul care a ucis o fetiță cu mașina de serviciu a fost pus sub control judiciar / Agentul nu se afla în misiune-procurori - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,3614sâmbătă 22 ian 2022

Polițistul care a ucis o fetiță cu mașina de serviciu a fost pus sub control judiciar / Agentul nu se afla în misiune-procurori

de I.B. Vineri, 14 ianuarie 2022, 17:52
- a A+
Imagine
Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de polițist pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă și au dispus luarea măsurii controlului judiciar față de inculpat pe o durată de 60 de zile.


Polițistul care a provocat accidentul în care o fetiță a murit joi iar alta a fost rănită , nu se afla în misiune și nu a acordat prioritate fetelor care se aflau pe trecerea de pietoni, a declarat vineri un procuror de caz.

Victima era angajată în traversare pe trecerea de pietoni, a spus acesta, adăugând că mașina pe care o conducea polițistul avea semnalele luminoase, dar nu și cele acustice, și nu se afla în misiune.

Întrebat de jurnaliști dacă este adevărat că polițistul mergea să-și ia de mâncare, procurorul a răspuns că acest lucru nu are "relevanță" în privința infracțiunii de care este acuzat.

Potrivit reprezentantului parchetului, mașina care a lovit cele două fete avea viteza peste limita din zonă, dar cât era viteza exact se va stabili după o expertiză.

Polițistului i s-a adus la cunoștință acuzația de ucidere din culpă și urmează să se decidă dacă se va dispune sau nu vreo măsură preventivă contra sa.

Procurorul a spus că se anchetează și situația permisului polițistului, unul emis de Marea Britanie.6819 afisariAvea peste 100KM/h, se vede in imagini
Gryphus [utilizator], Vineri, 14 ianuarie 2022, 18:16
+22/26
unii spun ca nu s-au asigurat fetele care treceau strada dar cand ala vine cu 120KM/h nici nu ai sa-l vezi
Normal ca asta spun unii
imi_pasa_de_romania [utilizator], Vineri, 14 ianuarie 2022, 19:43
+21/23
E tara unde mortul e de vina, sa nu uitam asta.
inca 12 comentarii comenteaza