În Turcia începe vineri, 14 ianuarie, etapa cu numărul 21, a doua a returului. Ultima clasată, Yeni Malatyaspor, n-are decât varianta victoriei cu Goztepe Izmir, de la ora 19:00. Partida este la concurență cu meciul dintre campioana Beșiktaș Istanbul și Gaziantep, formația românilor Alin Toșca și Alexandru Maxim.

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

Nu mai este loc de lamentări și de scuze pentru trupa lui Marius Șumudică, Malatyaspor. Doar succesul contează, pentru 3 puncte vitale ca aerul. Până acum, subțirimea lotului și arbitrajele socotite potrivnice au fost explicațiile lui Șumudică după înfrângeri.

La jocul cu liderul Trabzonspor, cedat la limită (0-1), Șumudică și oamenii lui au reclamat neacordarea unui penalty. De asemenea, Malatyaspor a scăpat de grija Cupei Turciei, competiție pe care a părăsit-o, așa că se poate focusa pe campionat.

Goztepe nu este deloc în criză. Vine după un 4-0 electrizant cu Alanyaspor, în campionat, și o victorie scurtă, dar suficientă, cu 1-0, în fața celor de la Samsunspor, în Cupa Turciei.

Echipa are 18 puncte, ocupând locul 16, primul de deasupra liniei care desparte echipele care vor rămâne în prima divizie de cele care vor aluneca în eșalonul secund. Senegalezul Cherif Ndiaye are 6 goluri pentru Goztepe, fiind cel mai bun marcator al echipei.

La trupa din Malatya, ghanezul Bnejamin Tetteh este golgheter, cu 6 goluri marcate. Doar că Tetteh a plecat la Cupa Africii pe Națiuni, aflată în desfășurare în Camerun. Nu doar el. A plecat pentru a da curs convocării la națională ci și marocanul Oussama Haddadi.

Cum brazilianul Wallace este accidentat, ultima clasată are momentan un lot slăbit, în condițiile în care, se plângea Șumudică, abia primii 11 jucători dacă pot face față primei divizii.

Superbet oferă cota 2.55 pentru Final 1 (victorie Malatyaspor).

Yeni Malatyaspor vs Goztepe Izmir 1

Cotă 2.55


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol