Cîţu: Există în Parlament un proiect referitor la certificatul verde la locul de muncă, care a făcut să se ducă rata de vaccinare din nou la 100.000 de persoane pe zi. Nu este mort, este la Camera Deputaţilor - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,3575vineri 21 ian 2022

Cîţu: Există în Parlament un proiect referitor la certificatul verde la locul de muncă, care a făcut să se ducă rata de vaccinare din nou la 100.000 de persoane pe zi. Nu este mort, este la Camera Deputaţilor

de V.M. Marţi, 11 ianuarie 2022, 23:42
- a A+
Imagine
Fostul premier Florin Cîţu afirmă că propunerea legislativă privind implementarea certificatului verde la locul de muncă aflată în Parlament şi care nu a fost susţinută de PSD este "varianta de compromis cea mai bună", el anunţând că vrea să discute din nou, în coaliţie, acest subiect, scrie News.ro.


"Vă aduc aminte că există un proiect de lege în Parlamentul României care a făcut să se ducă rata de vaccinare din nou la 100.000 de persoane pe zi. Nu este mort, este la Camera Deputaţilor. Din păcate, nu a fost susţinut de actualii parteneri de coaliţie atunci când a fost în Parlamentul României. Eu în continuare cred că este varianta de compromis cea mai bună dacă se doreşte în coaliţie. Nu pot doar eu singur să-l susţin, noi l-am votat atunci", a afirmat liderul PNL marţi seară la TVR.

Întrebat dacă intenţionează să facă noi demersuri cu privire la acel proiect de lege, Cîţu a răspuns că proiectul "totdeauna va fi pe masa coaliţiei".

"În coaliţie voi aduce acest subiect din nou pe masă, vom chema specialiştii de la Ministerul Sănătăţii şi vrem să vedem dacă există interes sau nu pentru această variantă", a adăugat Florin Cîţu.

Săptămâna trecută, surse liberale afirmau că liderul PNL Florin Cîţu va propune în coaliţie variante de compromis pentru ca proiectul referitor la certificatul verde să fie adoptat în Parlament, printre care instituirea obligativităţii acestruia pentru angajaţii din sănătate, MAI şi apărare, dar nu şi pentru mediul privat.


Citește și:


1718 afisariAventura ta in politica va mai dura maxim 2 ani
Idiotul_fUtil [utilizator], Miercuri, 12 ianuarie 2022, 2:20
+6/10
Pana la alegerile din 2024. Pe urma vei fi pensionat la muzeul figurantilor de ceara, speram cu USL cu tot.
Există în Parlament un proiect?
niciolae [utilizator], Miercuri, 12 ianuarie 2022, 14:23
+1/1
Vrei să zici îngropat în parlament.
Cât vor fi pisdeii și hauriștii pe acolo, proiectul tot într-un fund de sertar va zace!
inca 1 comentariu comenteaza