Ciolacu recunoaşte că PSD a votat legea referitoare la compensarea facturilor: Constaţi că nu poate fi aplicată. Intenţia a fost bună, pacientul e mort. Atunci cât mai rapid să luăm nişte măsuri - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,3575vineri 21 ian 2022

Ciolacu recunoaşte că PSD a votat legea referitoare la compensarea facturilor: Constaţi că nu poate fi aplicată. Intenţia a fost bună, pacientul e mort. Atunci cât mai rapid să luăm nişte măsuri

de V.M. Joi, 6 ianuarie 2022, 0:36
- a A+
Imagine
Șeful social-democraților Marcel Ciolacu recunoaşte că a votat alături de parlamentarii PSD legea referitoare la compensarea facturilor, dar spune că s-a constatat ulterior că soluţia nu poate fi aplicată. "Intenţia a fost bună, ... pacientul e mort", a afirmat Ciolacu, precizând că sunt necesare modificări legislative rapide, nu comunicate de presă, referindu-se la reacţia PNL.


"Actul legislativ cu compensarea a fost votat şi de către mine şi de către membrii PSD. Constaţi că nu poate fi aplicat. Intenţia a fost bună, ce facem acum... pacientul e mort. Atunci găsim cât mai rapid - asta înseamnă eficienţa unui Guvern - cât mai rapid să luăm nişte măsuri şi nişte modificări legislative", a declarat miercuri seară, la România TV, Marcel Ciolacu, conform News.ro.

Acesta a declarat că poate să facă Guvernul modificări, prin OUG.

"Nu e nicio problemă, e calea mai rapidă, trebuie să se întrunească Parlamentul, facem sesiune extraordinară şi le trecem prin Parlament (...) Sunt genul de om mai aplicat şi cred că România în acest moment are nevoie nu de dispute politice sau de comunicate de presă", a mai declarat Ciolacu.

PNL a transmis, miercuri seară, printr-u comunicat de presă, că a avut printre priorităţi măsurile de protejare a populaţiei în faţa valului de scumpiri a facturilor la energie.

"Vom vedea daca există propuneri din partea celorlalte partide din coaliţie şi vor fi luate în considerare atunci când îmbunătăţesc cadrul legislativ actual", au transmis liberalii.

La rândul său, ministrul Energiei, Virgil Popescu, a afirmat că legea a fost adoptată şi cu voturile PSD, aproape în unanimitate .3435 de afisariSi ce e nou?
imi_pasa_de_romania [utilizator], Joi, 6 ianuarie 2022, 0:58
+14/14
Cat au fost la putere doar asa au facut iar apoi le corectau prin ordonanate. Dar se laudau ca au planuri de guvernare. Sa nu uitam ca anual se depaseau 100 de ordonante, deci din 40 saptamani lucratoare, dadeau cam 2-3 OUG pe saptamana.

Acum au recunoscut ca pot sa arunce pisica si la PNL. In rest incompetenti pana la capat.

Asa se intampla cand initiezi proiecte fara studii, analize sau statistici si faci dupa ureche totul. D-aia numai UE ne tine sa nu devenim tara bananiera. Desi in curand asa o sa ajungem la ce preturi vor fi, pe langa pandemie.
Nu e numai atât...
gmb72 [utilizator], Joi, 6 ianuarie 2022, 5:24
+4/6
Problema nu e doar cea remarcata de tine, ca e o lege "fara studii, analize sau statistici, făcută dupa ureche", problema e mult mai grava: atât legea asta, cât și orice alta lege, este și va fi adoptata de aceeași INCOMPETENTI, majoritatea șParlamentqrilor fiind ori analfabeți (la propriu), ori analfabeți funcțional sau chiar infractori...
Oare cu cine-si imaginează Ciolacu ca face o lege mai buna ? Tot cu aia care au facut-o pe prima dar proasta ?....
Aaa, or sa aducă specialiști care vor elabora ceva mai acătării... Degeaba ! "specialistii" din șParlament vor face harcea-parcea orice lege care nu-i după chipul și asemănarea lor (adică proasta), ori în comisii, ori în plen, la dezbaterea ei. Oooo, mai ales în plen, unde va fi lansata și votata orice inepție și idioțenie inaplicabila- dar pe placul publicului.
De ce credeți ca același Ciolacu se opune dezbaterii în plen a legii Certificatului Covid ? Știe foarte bine ce ar ieși.... Fiind o tara condusa în funcție de like-urile de pe Facebook, nu în funcție de necesități sau urgente, mai trebuie doar sa ne gândim cata prostie și ura e promovata prin Facebook, și veți înțelege de ce suntem conduși cu atâta prostie și ura....
inca 3 comentarii comenteaza