Actrița americană Betty White are propriul secret legat de longevitate și o viață împlinită și acesta e destul de diferit de ceea ce auzim în mod normal de la actorii de la Hollywood, relatează Insider.

Betty White este una din cele mai emblematice actrite din istoria HollywoodFoto: XPUSJP / Backgrid UK / Profimedia Images

Vedeta în vârstă de 99 de ani a relatat în cadrul unui interviu acordat revistei People că evită „orice e verde” în dieta sa. „Bănuiesc că funcționează”, a spus White.

Actrița va împlini 100 de ani pe data de 17 ianuarie și afirmă că este recunoscătoare pentru sănătatea sa bună.

„Sunt atât de norocoasă să fiu atât de sănătoasă și să mă simt atât de bine la vârsta asta. Este uimitor”, a spus ea.

Actrița a declarat de asemenea că crede că „optimismul exuberant” are un rol esențial pentru ea. „L-am moștenit de la mama mea și nu m-am schimbat niciodată. Mereu găsesc lucrurile pozitive”, a afirmat aceasta.

Betty White și secretul unei vieți fericite

În timpul unui interviu acordat în 2018 revistei Parade ea a spus că este important să te bucuri de viață.

„Puneți accentul pe lucrurile pozitive, nu cele negative. Sună banal dar o mulțime de persoane se agață de ceva de care să se plângă în loc să spună 'Hey, asta a fost grozav!'. Nu este greu să găsești lucruri grozave dacă cauți”, afirma ea la momentul respectiv.

În timpul aceluiași interviu acordat în urmă cu trei ani ea a relatat că încă se bucură de vodtcă și hotdogi, deși „probabil nu în ordinea respectivă”.

Cu siguranță n-a auzit de studiul care afirmă că un hotdog îți poate tăia 36 de minute din viață.

Revista People relatează că Betty White duce o viață liniștită în Los Angeles, ocupându-și timpul cu rezolvarea de rebusuri, jucându-se cărți sau golf și uitându-se la emisiunea „Jeopardy” și la documentare despre animale.