Poliția Română a lui Șoșoacă. Șo! pe RAI UNO - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,3401vineri 21 ian 2022

Poliția Română a lui Șoșoacă. Șo! pe RAI UNO

de Eugen Istodor Miercuri, 15 decembrie 2021, 7:59
- a A+
Imagine
Șoșoacă și echipa RAI. Cazul de sechestrare a unei echipe de televiziune. Acum avem descrierea faptelor din partea română, a fixer-ului. Nu mă miră că Șoșoaca a închis ușa și a strigat Hoții!. Nu mă miră că Șoșoacă bărbat a pus mâna pe italiancă și a mușcat ca din pizza. Nu mă miră nimic din felul ieșit de pe fix al unui senator român. Ce șochează este faptul că Poliția Română a sechestrat 8 ore echipa de televiziune. 8 ore, bre, ești nebun? Șoșoacă și echipa RAI. Sechestrare 8 ore. Poliția e a lui Șoșoacă.


Diana Șoșoacă e delicioasă. Are ticul hoțului care strigă HOȚII! Știe să urle, să zbiere, să facă ca toate alea. Este adaptată la noile tehnologii: te bagă LIVE pe Facebook de nu te vezi. Are psihologia lașului: dă prima și fuge. E pe scurt, imbatabilă.

Și exercițiul ăsta nu-i de azi, de ieri. Repetă de ani de zile. Cu un efect cunoscut. Tu, victimă, rămâi mut. Dacă ești mut ești VINOVAT. Poliția rămâne complexată și perplexă. N-a mișcat un deget împotriva fenomenului pur românesc Șoșoacă.

Cazul RAI UNO este "un clasic" deci. Doar că echipa RAI UNO e obișnuită cu luptele de guerrilllă.
ACTUL ÎNTÂI: Dianei Șoșoacă i s-a pus pata din nimic. Din senin. Senatoarea e cu "capsa pusă". O închipuită. Sunt mare și tare! Calc pe oricine în picioare! Eu, Șoșoacă, nu mă contrazice nimeni. Intră echipa de televiziune, agreată de ea, în biroul ei. Și dintr-un dialog naționalist ("italiana se trage din română") și nevoia excesivă de control (traducătoareo, dacă nu traduci bine, te sparg) a-nceput scandalul. Șoșoacă crede că-s dubioși că nu-s de-ai ei, nu-i fac pe plac.

ACTUL AL DOILEA: Diana strigă HOȚII, se închid ușile, se cheamă 112, scapă cine poate, dulăul Silviu Șoșoacă o mușcă pe reporterița italiană. Circ, frate! Șoșocii o dată porniți, nu-i oprești. Urlă, zbiară, mușcă, sechestrează, tămbălău!

ACTUL AL TREILEA. Tragedia continuă la Poliție. Vine Poliția se uită la situație. Ce să facă? Pe niște presupuneri, Poliția ține "sechestrată" echipa de filmare în numele urletelor lui Șoșoacă. Repet, Poliția Română cheamă echipa RAI UNO la secție. Și acolo echipa e "sechestrată". 8 ore - 4 oameni: reporterul Lucia Goracci, cameramanul sârb Miki Stojicic, editorul turc Sirdas Yildiz, fixer-ul Delia Marinescu.
8 ore! 8 ore! Să scrii o declarație durează o oră maxim.

Ce-a făcut Poliția Română? A urmat ordinele Dianei Șoșoacă. Polițiștii, slugile lu' Șoșoacă senator. Polițiștii i-au controlat pe HOȚI, pipăit, pus să scrie, să rescrie. I-au luat la întrebări. Bun, dar 8 ore? Echipa de jurnaliști, pardon, de HOȚI nu a fost eliberată pentru că a intervenit prim-ministrul, ministrul de interne, șeful Poliției, șeful secției de Poliție, nu. A intervenit ditamai Consulul Italiei. Bre, suntem nebuni?

TOATĂ POVESTEA ESTE AICI , la un click distanță.

Poliția Română a acționat ca sluga lui Șoșoacă. A acționat după ordinele Dianei Șoșoacă. A urlat Șoșoaca HOȚIIIIII, reporterii au fost buzunăriți! A urlat Șoșoacă: "muștelor mă deranjați", polițiștii au "deparazitat" de gărgăuni din cap echipa RAI UNO. A sechestrat Șoșoaca 1 oră echipa, Poliția a "sechestrat" 8 ore. Băi, dar cât de conștiincios a fost făcut totul.

Prim ministrul României, numit "Ionel Ciuca bătăilor" a reacționat, a doua zi promițând o anchetă strașnică. Reacția sa târzie vine în urma consultărilor cu toate partidele aflate la guvernare.

RAI UNO nu scoate ochiul lui Șoșoacă. Poliția Română nu scoate ochiul lui Șoșoacă. Corb la corb nu scoate ochiul. Poliția lui Șoșoacă nu "scoate" ochiul lui Șoșoacă.


17771 de afisariMda
Tony_K [utilizator], Miercuri, 15 decembrie 2021, 9:11
+30/34
Politia e ca si un catel plouat, ii e frica de caini mari, bastani, smecherasi, pilosi samd dar latra tare si musca batranicile care vand o legatura de verdeata.
politie?
Walking_dead [utilizator], Miercuri, 15 decembrie 2021, 9:52
+23/29
Aceasta institutie in loc sa serveasca cetatenii serveste mafia. Cu mici exceptii institutia a ramas cum era inainte de 89. Daca te gindesti la cei de la rutiera sau cei care ar fi trebuit sa intervina in cazul de la Caracal observi ca ei intervin numai daca le spune vreun mafiot sau politician corupt. Pentru mine acesti oameni nu se deosebesc cu nimic de militianul, care in anii 80, cind eram copil, imi scotea ventilele din rotile de la bicicleta si ma intreba de ce nu sunt tuns sau venea si-l lua pe tata la intrebari de unde a facut rost vecinul de caseta video pe care am vizionat-o in weekend. Asa ca pentru mine acesti oameni ramin militieni pina-n veci. Lupul isi schimba parul dar naravul ba.
inca 42 de comentarii comenteaza