Alec Baldwin spune că nu a apăsat trăgaciul armei care a împușcat-o fatal pe Halyna Hutchins - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,3614sâmbătă 22 ian 2022

Alec Baldwin spune că nu a apăsat trăgaciul armei care a împușcat-o fatal pe Halyna Hutchins

de N.O. Miercuri, 1 decembrie 2021, 20:50
- a A+
Imagine
Alec Baldwin spune într-un interviu TV care urmează să fie difuzat că nu a apăsat pe trăgaciul pistolului care a tras un glonț real și a ucis-o pe regizoarea Halyna Hutchins pe platoul de filmare a filmului "Rust", potrivit unui extras publicat miercuri, scrie Reuters.


Baldwin, care ținea pistolul în timpul unei repetiții când s-a descărcat, vorbește într-un interviu despre accidentul fatal din 21 octombrie din New Mexico.

"Ei bine, trăgaciul nu a fost apăsat. Eu nu am apăsat pe trăgaci", i-a spus actorul jurnalistului George Stephanopoulos, de la ABC, conform extrasului interviului care urmează să fie difuzat joi.

— Deci nu ai apăsat deloc pe trăgaci? l-a întrebat Stephanopoulos pe Baldwin.

"Nu, nu, nu. N-aș îndrepta niciodată o armă către nimeni și nu aș apăsa un trăgaci. Niciodată", a răspuns Baldwin.

Departamentul șerifului din Santa Fe a declarat miercuri că nu comenteaz[ declarația lui Baldwin. Nu se știe dacă autoritățile urmăresc un scenariu de descărcare accidentală.

Nu au fost depuse acuzații penale. Anchetatorii și-au concentrat eforturile asupra modului în care gloanțe reale, și nu false, au ajuns pe platou.

Documentele instanței publicate miercuri au arătat că s-au găsit documente ale filmului Rust și muniție reală pentru un revolver similar celui folosit de Baldwin în timpul unei percheziții săptămâna aceasta la sediul unui furnizor de recuzită și arme de recuzită din Alburquerque.

Furnizorul, numit Seth Kenny, a declarat anterior poliției că crede că gloanțele reale găsite pe platou ar fi putut fi "muniție reîncărcată" pe care o achiziționase anterior de la un prieten, potrivit documentelor. Muniția reîncărcată este alcătuită din componente reciclate, inclusiv gloanțe.

Kenny nu a putut fi contactat miercuri pentru a comenta.

Alec Baldwin, dat în judecatăElectricianul Serge Svetnoy susține că glonțul care a ucis-o pe Halyna Hutchins și l-a rănit pe regizorul Joel Souza pe platoul de filmare "l-a ratat la limită".


Ce este mai remarcabil la plângerea a lui Mitchell depusă la Curtea Superioară din L.A. este că, potrivit acesteia, scenariul nu presupunea vreun foc de armă în acel moment.

Baldwin a împușcat-o mortal pe Hutchins și l-a rănit pe Souza pe 21 octombrie după ce a tras cu un revolver Colt în timp ce exersa o scenă pentru filmul western.

Arma trebuia să fie încărcată cu gloanțe oarbe dar unul real a ajuns cumva în revolver. Autoritățile încă investighează incidentul, detectivii găsind mai multe gloanțe într-o borsetă de pe platoul de filmare.

Mai mulți membri ai echipei de filmare au intrat în grevă cu câteva ore înainte de incidentul fatal pentru a protesta față de condițiile de muncă.

Potrivit documentelor depuse în instanță, arma înmânată lui Baldwin a fost pregătită de armurierul Hannah Gutierrez-Reed și lăsată pe un cărucior.

Revolverul a fost luat apoi de Dave Halls, regizorul asistent al filmului, care i-a adus-o actorului în interiorul unei biserici construite pe platoul de filmare.

Halls a strigat "armă rece" înainte de a-i înmâna arma lui Baldwin pentru a semnala că aceasta nu conține gloanțe reale, potrivit documentelor juridice.

Citește și:33794 de afisariDe fapt…
Godzillagrrr [utilizator], Miercuri, 1 decembrie 2021, 23:16
+23/27
… el nici nu era acolo când s-a intâmplat nenorocirea. A aflat ulterior de la TV.
Face si el
adrian88000 [utilizator], Miercuri, 1 decembrie 2021, 22:56
+21/27
ca Maradona ? Numai ca el merge mai mult zicerea " a fost mana diavolului". Nu a lui !
inca 11 comentarii comenteaza