Atac aramat într-un liceu din SUA: Al patrulea elev moare în urma rănilor grave / Ucigașul, "i-a împușcat de aproape, țintind în cap și în piept" - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,3614sâmbătă 22 ian 2022

Atac aramat într-un liceu din SUA: Al patrulea elev moare în urma rănilor grave / Ucigașul, "i-a împușcat de aproape, țintind în cap și în piept"

de I.B. Miercuri, 1 decembrie 2021, 20:21
- a A+
Imagine
Un elev rănit marți în timpul atacului armat de la un liceu din nordul Statelor Unite a decedat din cauza rănilor sale, ridicând numărul morților la patru, a anunțat miercuri poliția locală, citată de AFP.


"Suntem întristați să raportăm că o a patra victimă a cedat în urma rănilor sale", a declarat Departamentul Șerifului din Oakland County pe pagina lor de Facebook, adăugând că este vorba de un elev de 17 ani.

UPDATE Tânărul de 15 ani care a semănat moarte marți la liceul său din nordul Statelor Unite a fost "nemilos", dând dovadă de hotărârea unui "vărsător de sânge", a declarat miercuri șeriful însărcinat cu investigarea. Statele Unite.

"El i-a împușcat pe oameni din apropiere, țintind adesea în cap sau în piept", a spus Michael Bouchard..

Cu o zi înainte, un elev de liceu în vârstă de 15 ani din Oxford, Michigan, a împușcat mortal trei elevi de liceu și a rănit opt ​​persoane, inclusiv un profesor.

Potrivit autorităţilor din acest oraş situat la nord de Detroit, alerta a fost dată la ora locală 12.51. Atacatorul a tras de la 15 până la 20 de ori cu o armă semiautomată.

El nu a opus rezistenţă agenţilor care l-au arestat şi nu şi-a explicat acţiunile. A invocat dreptul de a refuza să vorbească, a subliniat Michael McCabe.

Ancheta va trebui să stabilească dacă autorul focurilor de armă a tras la întâmplare sau a vizat victime identificate, a adăugat el.


1128 de afisariArmele sunt minunate
cicoare [utilizator], Miercuri, 1 decembrie 2021, 20:49
+7/17
Cat mai multe arme, cat mai putine reglementari ale armelor, cat mai mult profit pentru vanzatorii de arme, cine nu vrea arme e comunist, nazist si vrea dictatura, etc...etc...
Comentariu sters de utilizator
[anonim], Joi, 2 decembrie 2021, 9:01
+5/5
inca 1 comentariu comenteaza