FOTO Protest anti-vaccinare de 1 Decembrie în București: "Libertate, fără certificate" - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,3575joi 20 ian 2022

FOTO Protest anti-vaccinare de 1 Decembrie în București: "Libertate, fără certificate"

de N.O. Miercuri, 1 decembrie 2021, 16:22
- a A+
Imagine
Aproximativ 450 de protestatari s-au adunat miercuri, de 1 Decembrie, la Universitate, zona Fântâni, în centrul Capitalei, pentru a manifesta împotriva certificatelor verzi. Cei mai mulți participanți sunt fără mască.


Foarte mulți protestatari au steagul României în mâini.

Oamenii scandează "Să vă fie frică, poprul se ridică", "Afară cu virușii din țară", "Nu ne testăm copiii".Întrebați cine a organizat protestul, mai mulți protestatari au spus că sunt mai multe asociații, dar nu știu care.

"Noi, românii", am organizat, a spus un alt manifestant.


Un grup de 10 protestatari este și la Cotroceni cu o pancarta pe care scrie "Trădătorilor".


14119 afisarinu gandesti rau
an_drei [utilizator], Joi, 2 decembrie 2021, 8:23
+4/4
In primult rand respect pentru faptul ca sustii libertatea de alegere. Fiecare persoana trebuie sa poata alege liber daca vrea sa nu sa introduca orice in propriul corp. Aceasta presupune sa nu existe constrangeri de genul: nu poti sa mergi la munca, nu poti sa mergi la magazin.

Acum partea cu care nu sunt de acord: "Daca se poate dovedi ca au infectat si pe altii, sa plateasca despagubiri.". Daca vaccinul ar stopa transmiterea bolii ar avea ceva logica, dar nu o face, decat partial in primele luni cand unora le cresc anticorpii foarte tare. In rest si vaccinatii se infecteaza si dau mai departe virusul deci si ei ar fi pasibili de plata despagubirilor in urma infectarii altora.

Ceva e putred la mijloc in toata treaba asta. Ori sunt majoritatea romanilor idioti, ori cineva si-a ratat scopul de a convinge populatia sa adopteze aceasta solutie, ori solutia nu e solutie. 60% dintre romani nu s-au vaccinat, iar dine cei 40% multi au facut-o constransi. Avand in vedere ca virusul devine endemic, de ce ne tot straduim sa vaccinam cu forta pe cine nu vrea?

https://cnscbt.ro/index.php/analiza-cazuri-confirmate-covid19/2771-raport-saptamanal-episaptamana42-2021/file . 93% dintre decese sunt la persoane cu comorbiditati iar 85% la persoane peste 60 de ani. Si totusi noi vrem sa vaccinam persoanele care merg la munca, majoritatea covarsitoare nefacand parte dintre cele doua categorii. In tot acest proces de manifestare de prostie din partea autoritatilor au ajuns inclusiv acei care ar beneficia de acest vaccin sa il refuze. Si uite asa vom ajunge sa avem vulnerabilii nevaccinati si pe cei tineri si sanatosi vaccinati cu forta.
adunatura asta
an_drei [utilizator], Joi, 2 decembrie 2021, 8:29
+4/6
E compusa din 60% din populatia tarii iar din ceilati 40% care s-au vaccinat multi au facut-o constransi si destui dintre ei chiar daca apreciaza beneficile vaccinului pentru sanatatea proprie detesta stupizenia certificatului verde.

Iata logica certificatului verde:
https://cnscbt.ro/index.php/analiza-cazuri-confirmate-covid19/2771-raport-saptamanal-episaptamana42-2021/file . 93% dintre decese sunt la persoane cu comorbiditati iar 85% la persoane peste 60 de ani. Si totusi noi vrem sa vaccinam persoanele care merg la munca, majoritatea covarsitoare nefacand parte dintre cele doua categorii. In tot acest proces de manifestare de prostie din partea autoritatilor au ajuns inclusiv acei care ar beneficia de acest vaccin sa il refuze. Si uite asa vom ajunge sa avem vulnerabilii nevaccinati si pe cei tineri si sanatosi vaccinati cu forta si frustrati.
Vaccinurile anti covid ce le avem acum nu sunt impotriva raspandirii ci sunt impotriva formelor grave. Daca e asa atunci nu mai forta toata populatia si concetreaza-te ca cine e cu risc de forme grave e bine informat si se vaccineaza.
inca 9 comentarii comenteaza