FOTO Simona Halep, postare specială cu ocazia Zilei Naționale a României - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,3142marţi 18 ian 2022

FOTO Simona Halep, postare specială cu ocazia Zilei Naționale a României

de A.I. Miercuri, 1 decembrie 2021, 8:59
- a A+
Imagine
Simona Halep va sărbători Ziua Națională a României antrenându-se. Fosta lideră a ierarhiei WTA a ținut să marcheze sărbătoarea de 1 Decembrie prin intermediul a trei imagini, fotografii postate pe contul personal de Instagram.Meciurile din FedCup, cel mai autentic lucru românesc pentru HalepPentru Simona, cel mai autentic lucru românesc este participarea în FedCup, competiție unde-ți reprezinți țara și unde emoțiile capătă altă dimensiune față de turneele din circuitul WTA.

"Fed Cup e cel mai autentic lucru românesc pentru mine, pentru că joc doar pentru țară, joc într-un mod diferit. Nu mai este doar pentru mine, pierd sau câștig pe barba mea. Acolo e o echipă și joc pentru țară. Sunt emoții diferite și e mult mai stresant, dar și foarte frumos.

Sărbătoresc (n.r. Ziua Națională - 1 decembrie) pe terenul de tenis, că am antrenament. Dar împreună cu echipa poate mâncăm ceva bun.

Mămăliguță cu brânză și smântână aș spune că e mâncarea mea preferată, pentru că mâncam des când eram copil. Îmi place și șoriciul" - Simona Halep.

Imaginile postate de Simona Halep cu ocazia zilei de 1 Decembrie:
Sursa foto: Simona Halep / InstagramVrea să viziteze cât mai mult țara - Românii, puțin negativiștiÎntreabată despre frumusețile tării, Halep a precizat că România are tot ce-i trebuie. Din păcate, nu prea a avut timp să o viziteze așa cum și-ar fi dorit, dar a promis că se va revanșa într-o zi.

"Nu am vizitat țara prea mult și îmi pare rău. Am vrut să merg în Bucovina anul acesta, dar n-am apucat. Am început pregătirea și e greu să lipsesc câteva zile.

Dar în viitorul apropiat vreau să vizitez toată țara. E o țară superbă, avem locuri multe, la munte, la plajă. Avem tot ce ar putea să-și dorească cineva.

Spun mereu că oamenii sunt prietenoși când văd străini. E un popor talentat, puțin negativist", a conchis Simona Halep.

Unde se va pregăti Simona Halep pentru 2022 - Ce spune despre români și care este teama mentală a prezentului


3125 de afisaribravo Simona!
zot [utilizator], Miercuri, 1 decembrie 2021, 17:12
-2/2
de aceea te iubeste o tara intreaga pentruca si tu arati o
dragoste sincera si continua pentru tara Ro, dovedita
atat prin declaratiile facute cat si, mai ales, prin
rezultatele obtinute.
Te iubim Simona si asteptam sa revii unde ai fost in urma cu un an si putin, multa sanatate!
comenteaza