Simona Halep va sărbători Ziua Națională a României antrenându-se. Fosta lideră a ierarhiei WTA a ținut să marcheze sărbătoarea de 1 Decembrie prin intermediul a trei imagini, fotografii postate pe contul personal de Instagram.

Simona HalepFoto: Alex Nicodim/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Meciurile din FedCup, cel mai autentic lucru românesc pentru Halep

Pentru Simona, cel mai autentic lucru românesc este participarea în FedCup, competiție unde-ți reprezinți țara și unde emoțiile capătă altă dimensiune față de turneele din circuitul WTA.

"Fed Cup e cel mai autentic lucru românesc pentru mine, pentru că joc doar pentru țară, joc într-un mod diferit. Nu mai este doar pentru mine, pierd sau câștig pe barba mea. Acolo e o echipă și joc pentru țară. Sunt emoții diferite și e mult mai stresant, dar și foarte frumos.

Sărbătoresc (n.r. Ziua Națională - 1 decembrie) pe terenul de tenis, că am antrenament. Dar împreună cu echipa poate mâncăm ceva bun.

Mămăliguță cu brânză și smântână aș spune că e mâncarea mea preferată, pentru că mâncam des când eram copil. Îmi place și șoriciul" - Simona Halep.

Imaginile postate de Simona Halep cu ocazia zilei de 1 Decembrie:

Sursa foto: Simona Halep / Instagram

Vrea să viziteze cât mai mult țara - Românii, puțin negativiști

Întreabată despre frumusețile tării, Halep a precizat că România are tot ce-i trebuie. Din păcate, nu prea a avut timp să o viziteze așa cum și-ar fi dorit, dar a promis că se va revanșa într-o zi.

"Nu am vizitat țara prea mult și îmi pare rău. Am vrut să merg în Bucovina anul acesta, dar n-am apucat. Am început pregătirea și e greu să lipsesc câteva zile.

Dar în viitorul apropiat vreau să vizitez toată țara. E o țară superbă, avem locuri multe, la munte, la plajă. Avem tot ce ar putea să-și dorească cineva.

Spun mereu că oamenii sunt prietenoși când văd străini. E un popor talentat, puțin negativist", a conchis Simona Halep.

Unde se va pregăti Simona Halep pentru 2022 - Ce spune despre români și care este teama mentală a prezentului