Mesajul secretarului de stat al SUA, Antony Blinken de 1 Decembrie: Suntem mândri să fim alături de România ca aliaţi NATO - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,3816miercuri 26 ian 2022

Mesajul secretarului de stat al SUA, Antony Blinken de 1 Decembrie: Suntem mândri să fim alături de România ca aliaţi NATO

de Redactia Miercuri, 1 decembrie 2021, 8:22
- a A+
Imagine
Secretarul de stat american Antony Blinken afirmă, în mesajul de Ziua Naţională a României, că Statele Unite sunt "mândre" să fie alături de România ca aliaţi NATO, să acţioneze împreună pentru a depăşi ameninţările şi provocările de azi şi de mâine, atât în regiunea Mării Negre, cât şi în alte zone.


"În numele Statelor Unite ale Americii, felicit poporul român cu ocazia Zilei Marii Uniri, aniversarea unificării ţării dumneavoastră. România şi Statele Unite au un parteneriat îndelungat, construit pe baza valorilor împărtăşite, a intereselor comune şi a conexiunilor puterenice între oameni. Suntem mândri să fim alături de România ca aliaţi NATO, să acţionăm împreună pentru a depăşi ameninţările şi provocările de azi şi de mâine, atât în regiunea Mării Negre, cât şi în alte zone. Mulţumim României pentru angajamentul său ferm în apărarea păcii şi libertăţii în lume, inclusiv în Afganistan", afirmă Blinken în mesajul său,publicat pe site-ul Departamentului de Stat.

El evocă vizita la Bucureşti a secretarului apărării Lloyd James Austin, în octombrie, vizita ministrului de Externe Bogdan Aurescu la Washington, recentul Dialog Strategic de succes, precum şi anunţul preşedintelui Klaus Iohannis la COP26 conform căruia România va fi una dintre primele ţări care va avea un reactor modular mic bazat pe tehnologie americană, gest considerat un exemplu în ceea ce priveşte perspectivele unei colaborări şi mai ample între cele două ţări. Blinken urează poporului român o zi naţională fericită şi pace şi prosperitate în anul care vine.


1633 de afisariexact asta cred si eu despre putin....
florin4u [utilizator], Miercuri, 1 decembrie 2021, 11:56
+2/8
ca este o javra de om, un nenorocit, un gunoi, o mizerie umana, o pata neagra la adresa umanitatii!!!
Te roade?
asavreau [utilizator], Miercuri, 1 decembrie 2021, 13:18
+1/7
Sper să te roadă până nu vei mai putea. Tu în loc de felicitări, înjuri românii și pe cei care ne felicită. Ești o jigodie.
inca 1 comentariu comenteaza