Rafila, despre relația cu Arafat: Mă înţeleg instituţional, dacă vreţi. Încercăm să ne vedem fiecare de treaba lui - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,3296marţi 18 ian 2022

Rafila, despre relația cu Arafat: Mă înţeleg instituţional, dacă vreţi. Încercăm să ne vedem fiecare de treaba lui

de N.O. Duminică, 28 noiembrie 2021, 22:29
- a A+
Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a afirmat că se înţelege instituţional cu şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat şi că “încercăm să ne vedem fiecare de treaba lui", relatează News.ro.


Rafila a fost întrebat, duminică, la Antena 3, dacă se înţelege foarte bine cu Raed Arafat.

“Mă înţeleg instituţional, dacă vreţi. Încercăm să ne vedem fiecare de treaba lui şi aşa cum am mai spus Ministerul Sănătăţii trebuie să aibă poziţia de responsabilitate pe care o regăsim inclusiv în hotărârea de funcţionare a Guvernului României şi cred că toată lumea îşi dă seama că este o problemă care ţine de sectorul sanitar", a declarat ministrul Sănătăţii.

Întrebat dacă afirmaţiile că Raed Arafat s-a întins şi peste Ministerul Sănătăţii cu deciziile reprezintă o speculaţie sau o răutate, Alexandru Rafila a răspuns: “Nu este neapărat o răutate, este vorba de modul în carea fost gestionat Ministerul Sănătăţii şi faptul că preocuparea din Ministerul Sănătăţii în ultimul an în ceea ce priveşte managementul acestei pandemii a fost extrem de slabă, au fost interese pentru cu totul şi cu totul alte zone decât managementul acestei pandemii şi lucrul ăsta s-a văzut în săptămânile trecute când am ajuns să avem 500 de morţi pe zi".


2621 de afisariVaccinarea a fost condusa de MAI si MAPN
Kivek [utilizator], Duminică, 28 noiembrie 2021, 23:53
+3/5
doar in Romania se poate ca MAI si MAPN adica SPECIALII sa ia toate deciziile privitoare la COVID si VACCINARE iar ministerul sanatatii sa primeasca doar reprosuri atunci cand ceva nu mergea


adica SPECIALII se vaccinau primii, aveau tot controlul dar responsabilitatea era in final la medici
penibil
bancheru83 [utilizator], Luni, 29 noiembrie 2021, 6:50
+1/3
doctor arafat?are macar vreo operatie in viata lui?
inca 3 comentarii comenteaza