La doar câteva zile după ce și-a umplut de sânge un adversar, LeBron James a ieșit din nou în evidență în NBA: doi fani ai echipei Indiana Pacers care stăteau în primul rând au fost scoşi din Gainbridge Fieldhouse după ce au fost "pârâţi" de vedeta celor de la Los Angeles Lakers, informează marca.com.

HotNews.roFoto: Hotnews

Nu este clar ce s-a întâmplat, deoarece imaginile TV l-au surprins pe jucătorul de 36 de ani numai arătând spre cei doi fani ai echipei Pacers, un bărbat şi o femeie. Câteva secunde mai târziu, la solicitarea unui agent de ordine, ei s-au ridicat şi au părăsit arena. Cu ironie, în timp ce pleca, femeia a imitat o faţă de copil care plânge.

La conferinţa de presă organizată după meci, LeBron James nu a precizat ce s-a întâmplat, dar a dat de înţeles că i s-ar fi spus ceva nepotrivit de către spectatori.

"Nu i-aş spune niciodată asta unui fan şi un fan nu ar trebui să i-o spună niciodată unui jucător", a afirmat vedeta echipei Lakers.

Un suporter care susține că a stat în zona lor a afirmat că aceștia au făcut remarci îngrozitoare la adresa fiului cel mare al lui James, Bronny.

Acesta a fost primul meci jucat de LeBron James după ce a fost sancţionat cu o etapă de suspendare pentru că l-a lovit în figură, duminică, pe baschetbalistul Isaiah Stewart de la Detroit Pistons.

Dincolo de acest incident, James a fost cel mai bun de pe teren în meciul Indiana Pacers - LA Lakers, scor 116-124, după preungiri, joc în care a reuşit 39 de puncte, 5 recuperări și 6 pase decisive. Malcolm Brogdon a fost cel mai bun jucător al gazdelor, cu 28 de puncte, scrie News.ro.