Nick Kyrgios explică rezultatele slabe din acest sezon: "Nu puteam să joc pentru că eram excitat. Eram frustrat sexual" - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,3946miercuri 08 dec 2021

Nick Kyrgios explică rezultatele slabe din acest sezon: "Nu puteam să joc pentru că eram excitat. Eram frustrat sexual"

de Silviu Dumitru Joi, 25 noiembrie 2021, 12:20
- a A+
Imagine
A jucat doar 15 meciuri în 2021 și a ajuns pe locul 92 în clasamentul ATP: Nick Kyrgios a vorbit despre viața de jucător de tenis și s-a destăinuit în legătură cu modul în care călătoriile constante îi afectează relațiile și familia.


"Deși aveam o iubită, stăteam departe de ea câte șase luni la rând. Când încerci să joci la cel mai înalt nivel, îți lipsește o anumită persoană la nivel emoțional, fizic... și se transformă într-o frustrare sexuală. Eram pe teren și nu puteam să joc pentru că eram excitat. Eram frustrat sexual, dacă mă înțelegeți.

Dacă nu-ți poți vedea iubita, te afectează, la locul de muncă, dispoziția, totul. Eram plin de toane când eram mult timp departe de iubită. Nici relația cu familia nu a fost grozavă în ultimii ani, pentru că am fost mereu în deplasări și nu i-am avut alături.

Câștigam meciuri, pierdeam meciuri, aveam probleme în relație, dar și alte probleme. Alungam lumea de lângă mine, pentru că simțeam că lumea este împotriva mea. M-am îndepărtat de apropiați, e un lucru pe care nu vreau să-l mai experimentez niciodată" - Nick Kyrgios , într-un nou episod din podcastul său "Fără limite", citat de Yahoo Sport.

Kyrgios, fost loc 13 ATP, a câștigat doar 7 meciuri într-un sezon în care a fost măcinat de accidentări.

Citește și: Nick Kyrgios face spectacol: "Fără Federer, nu existau Djokovic sau Nadal" - Ce spune australianul despre vaccinare


3054 de afisaripai...
bancheru83 [utilizator], Joi, 25 noiembrie 2021, 12:41
+5/5
acu il inteleg si pe catu de ce nu a reusit ca prim ministru..
asta n-are taine cu presa ca Osaka...
richter [utilizator], Joi, 25 noiembrie 2021, 13:14
+2/2
numa' AS-uri da la presa, care are si ea material si toata lumea e fericita, mai putin tenismenul asta pana asi gaseste "raketa" :)
comenteaza