A jucat doar 15 meciuri în 2021 și a ajuns pe locul 92 în clasamentul ATP: Nick Kyrgios a vorbit despre viața de jucător de tenis și s-a destăinuit în legătură cu modul în care călătoriile constante îi afectează relațiile și familia.

Nick KyrgiosFoto: USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia

"Deși aveam o iubită, stăteam departe de ea câte șase luni la rând. Când încerci să joci la cel mai înalt nivel, îți lipsește o anumită persoană la nivel emoțional, fizic... și se transformă într-o frustrare sexuală. Eram pe teren și nu puteam să joc pentru că eram excitat. Eram frustrat sexual, dacă mă înțelegeți.

Dacă nu-ți poți vedea iubita, te afectează, la locul de muncă, dispoziția, totul. Eram plin de toane când eram mult timp departe de iubită. Nici relația cu familia nu a fost grozavă în ultimii ani, pentru că am fost mereu în deplasări și nu i-am avut alături.

Câștigam meciuri, pierdeam meciuri, aveam probleme în relație, dar și alte probleme. Alungam lumea de lângă mine, pentru că simțeam că lumea este împotriva mea. M-am îndepărtat de apropiați, e un lucru pe care nu vreau să-l mai experimentez niciodată" - Nick Kyrgios, într-un nou episod din podcastul său "Fără limite", citat de Yahoo Sport.

Kyrgios, fost loc 13 ATP, a câștigat doar 7 meciuri într-un sezon în care a fost măcinat de accidentări.

Citește și: Nick Kyrgios face spectacol: "Fără Federer, nu existau Djokovic sau Nadal" - Ce spune australianul despre vaccinare