VIDEO Marcel Ciolacu: Au fost 2 ani pierduți, de instabilitate și criză / Atac la Iohannis: Nu vom minți niciodată că am învins pandemia - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,3946miercuri 08 dec 2021

VIDEO Marcel Ciolacu: Au fost 2 ani pierduți, de instabilitate și criză / Atac la Iohannis: Nu vom minți niciodată că am învins pandemia

de Redactia Joi, 25 noiembrie 2021, 10:48
- a A+
Imagine
Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a susținut, în discursul său din Parlament la votul de învestire a Cabinetului Ciucă, că ultimii doi ani au fost pierduți, cu instabilitate politică și criză, în care "milioane de români au fost abandonați de stat", iar PSD vine la guvernare "pentru că este responsabil": "Trebuie să aplicăm măsurile PSD încă din prima zi de guvernare".


Într-un discurs în care a criticat PNL și l-a atacat pe Klaus Iohannis, Marcel Ciolacu a susținut că PSD este "cel mai responsabil și mai stabil partid din România", care va pune capăt haosului sanitar și îi va scoate pe români din sărăcie:
  • "Azi, România e într-un punct critic. Este unul din acele momente în care deciziile pe care le luăm pot schimba direcția națiunii pe o perioadă lungă.
  • Au fost 2 ani pierduți, de instabilitate și criză, în care milioane de români au fost abandonați de stat
  • Suntem într-un punct critic, care necesită decizii pe măsură. PSD este cel mai responsabil și mai stabil partid din România. De aceea, PSD trebuia să facă o alegere: vom continua să criticăm o guvernare ineficientă sau ne folosim priceperea și experiența pentru a opri prăbușirea și vom fi alături de români?
  • Am acceptat responsabilitatea pentru că PSD nu fuge niciodată de responsabilitate. Am venit cu profesioniști, pentru că nu e timp de experiențe.
  • Trebuie să aplicăm măsurile PSD din prima zi. PSD știe să guvereze, a demonstrat-o întotdeauna, mai ales când am venit după dezastrul altor guvernări.
  • Trebuie să punem capăt haosului sanitar. A fost prea multă suferință, am pierdut prea multe persoane dragi. Acest lucru este inadmisibil, iar aici statul are o mare parte din vină. Am venit la guvernare pentru că e momentul ca oamenii să audă în sfârșit tot adevărul.
  • Nu voi minți niciodată că am învins pandemia. Nu putem face asta și în niciun caz singuri, doar într-un partaneriat putem să ținem lucrurile sub control".


La această oră are loc ședința de plen a Parlamentului în care Guvernul PNL-PSD-UDMR urmează să primească votul de învestire , după o criză politică declanșată în 1 septembrie și care, la final, i-a adus alături de liberali și de președintele Klaus Iohannis pe cei despre care susțineau în trecut că sunt marii lor inamici politici: pesediștii.2289 de afisariMasurile PSD: luat de la saraci si dat la bogati
Vreau sa fiu furat deci votez PSD PNL UDMR [utilizator], Joi, 25 noiembrie 2021, 10:54
+17/19
Bogatasi lor desigur!
bai, marcele,
maferescdeciuma [utilizator], Joi, 25 noiembrie 2021, 11:02
+12/16
ia mai du-te tu in origini. Ori stii sa numeri doar pana la 2, ori esti atat de ticalos incat te faci ca nu vezi numarul de ani pierduti cu psd la putere. Amintesc doar ultimii 4 ani din mandatul vostru precedent in care singura grija a fost modificarea legilor justitiei ca sa scape dragnaev de puscarie. Singur ta calitate, si a politicienilor care provin din FSN, este ca va pricepeti de minune sa mancati stiti voi ce. Atat. Sunteti mitomani, demagogi, cu gandire de infractori, fara niciun dram de constiinta. Nu va dati in laturi de la nimic pana nu mai ramane nimic de furat. Asa ca mai scuteste-ne de discursuri dinastea imbecile ca nu stiu cine te mai crede. Ti-a pus Dumnezeu mana in cap cu tradarea lui Iohannis, era sa faca psd-ul foamea 4 ani.
inca 17 comentarii comenteaza