​​Laptopurile de gaming Republic of Gamers sunt etalonul de portabilitate și performanță, iar modelele cu ecran de 13 - 15 inch sunt alegerea cea mai bună pentru amatorii de lupte virtuale în cele mai variate locații. Gama curentă de laptopuri ROG acoperă nevoile tuturor gamerilor și vine cu o calitate a construcției de invidiat și o performanță care nu se diminuează în timpul lungilor sesiuni de gaming.

Laptopuri ROG cu diagonală de 13 - 15 inch perfecte pentru gamingFoto: Asus

ROG (Republic of Gamers) este cel mai cunoscut brand de gaming, sinonim cu performanța de top și inovația ASUS care împinge limitele din ce în ce mai departe cu fiecare nouă generație de portabile. Designul distinct nu este singurul care recomandă linia de produse ROG, ci performanța pe care te poți baza și numeroasele inovații precum soluția externă XG Mobile, un eGPU compact pentru ROG Flow X13, afișajul AniMe Matrix de pe capacul lui ROG Zephyrus G15 sau ecranul de calibru cinematografic al lui ROG Zephyrus G15, o adevărată operă de artă cu rezoluție QHD la 165 Hz și timp de răspuns de doar 3 milisecunde.

Mai jos vei găsi trei configurații distincte de laptopuri ROG cu ecran de 13 - 15 inch care acoperă nevoile specifice ale gamerilor și o fac fără efort, în orice situație.

ROG Flow X13 GV301 - un convertibil care iese în evidență

Unul din cele mai interesante produse ROG din această generație este ROG Flow X13 GV301, un laptop convertibil la 360 de grade care reușește să ofere performanța pe care o așteaptă gamerii într-o carcasă de doar 1.3 kg. Pare imposibil la prima vedere, dar în acest spațiu compact de dezlănțuie un procesor AMD Ryzen 9 5900HS, o placă video dedicată NVIDIA GeForce RTX 3050 Ti, 16 GB RAM în dual-channel, un SSD rapid NVMe și un ecran cu rezoluție FHD+ la 120 Hz.

Ecranul sensibil la atingere este compatibil și cu dispozitivele tip stylus, lucru care îl face pe ROG Flow X13 un laptop bine echipat pentru creatorii de conținut grafic, nu doar pentru gameri.

Opțional, lui ROG Flow X13 i se poate atașa un eGPU XG Mobile care poate găzdui o placă video dedicată GeForce RTX 3080, cel mai puternic model NVIDIA al momentului. Ce impresionează însă este faptul că XG Mobile ocupă aproximativ 6% din volumul tipic al unei carcase eGPU tipice, în timp ce oferă o viteză de conectare dublă datorită conectorului special proiectat de ASUS.

ROG Zephyrus G14 GA401 - performanță mare în volum redus

Cel mai performant model cu diagonală de 14 inch din lume este ROG Zephyrus G14 GA401, un laptop care cântărește doar 1.6 kg. Ingeniozitatea inginerilor ASUS a făcut posibilă proiectarea unui sistem de răcire capabil să țină în frâu un procesor cu opt nuclee AMD Ryzen 7 4800HS și o placă video NVIDIA GeForce RTX 1650 cu 4 GB VRAM. Acestora li se adaugă 16 GB RAM ce pot fi extinși la 24 GB, un SSD rapid cu tehnologie NVMe și un ecran IPS Full HD la 120 Hz de calitate, care oferă un contrast de 1200:1, suficient pentru a desluși pericolele ascunse în cele mai întunecate locuri.

Pentru a completa atmosfera virtuală, sistemul de sunet al lui ROG Zephyrus G14 este compatibil cu Dolby Atmos datorită celor patru difuzoare poziționate strategic. În funcție de configurație, ROG Zephyrus G14 poate fi dotat cu un afișaj cu 1215 mini LED-uri care îți permite să afișezi imagini statice sau animații pe capacul laptopului.

ROG Zephyrus G15 GA503 - performanță și un stil elegant

Dacă ai nevoie de orice strop de performanță, atunci cea mai potrivită alegere din recomandările noastre este ROG Zephyrus G15 GA503, care face loc în carcasa de 1.9 kg greutate unui ecran de 15.6 inch.

Toate eforturile au fost concentrate pentru a răci eficient, fără zgomot, componentele puternice, în cazul de față un procesor AMD Ryzen 9 5900HS cu șaisprezece fire de execuție și placă video dedicată NVIDIA GeForce RTX 3060. Piesa de rezistență este însă ecranul de 15.6 cu rezoluție 2.5K care afișează imaginile la 165 Hz grație panoului cu timp de răspuns de 3 milisecunde. Indiferent că ești gamer sau creator de conținut, vei aprecia fără îndoială culorile superbe pe care acest ecran le afișează, acoperind integral volumul de culoare DCI-P3, standardul în vigoare din industria cinematografică.

Performanța de care este capabil ROG Zephyrus G15 este cu atât mai impresionantă dacă ne gândim că portabilitatea și mobilitatea nu sunt afectate, laptopul putând funcționa departe de priză ore în șir datorită bateriei cu capacitate de 90 Whr.

Orice model de laptop ROG alegi, ai garanția vitezelor amețitoare în jocuri fără a compromite detaliile, iar designul irezistibil al carcasei îi va face pe toți să remarce imediată că ești membru al Republic of Gamers.

Toate laptopurile prezentate pot fi achiziționate direct de pe site-ul oficial, secțiunea eShop ROG România, așa că te invităm să consulți oferta curentă.