​​Meciul de fotbal Randers FC vs CFR Cluj se joacă joi, 25 noiembrie, de la ora 22:00. Este duelul ultimelor două clasate din Grupa D. Se ține în penultima etapă din faza grupelor (a 5-a).

Pontul zileiFoto: Profimedia

Ambele formații sunt în formă bună. Danezii sunt pe locul 4 în campionatul intern, cu 28 de puncte, la egalitate cu Aalborg, locul 3, dar la distanță apreciabilă de liderul FC Midtjylland, 34 de puncte.

Dintre primele 4 echipe din Superliga, Randers este cea mai în formă, dacă luăm în calcul ultimele 5 runde.

Este singura care a cedat doar 4 puncte din 15 posibile (o înfrângere și un egal). Pe locul 2 în clasamentul general este o trupă precum FC Copenhaga, 30 de puncte.

Randers a învins-o etapa trecută cu 4-1 pe Vejle, fostă echipă a lui Costel Gâlcă. Dar are infirmeria plină. Brock-Madsen, Egho, Graves, Hammershoy-Mistrati, Kabongo, Kehinde și Odey (ultimul a fost eliminat la 2-2 cu Jablonec) nu vor putea evolua.

Randers are 4 puncte în grupa de Conference League, avându-le în față pe AZ Alkmaar (10p) și pe FK Jablonec (5p).

Ultima clasată, CFR Cluj, are un singur punct și joacă totul în duelul din Danemarca. La Cluj a fost 1-1, cu ardelenii egalând după pauză prin Petrila.

CFR Cluj domină autoritar Liga 1. Vine după 2-0 FCU Craiova 1948 și pare că aleargă singură în România. Campioana ultimelor 4 ediții are 42 de puncte, cu 8 puncte mai mult decât FCSB.

Dan Petrescu (53 de ani), antrenorul lui CFR Cluj, este încrezător că echipa sa va obține victorii în meciurile rămase în grupa de Conference League, cu Randers și Jablonec, și va prinde astfel barajul pentru „optimile” competiției.

CFR Cluj o va întâlni pe Randers în deplasare, într-un meci în care singura opțiune pentru campioana României este victoria.

De altfel, pentru a spera la calificarea la barajul pentru „optimi”, CFR Cluj e obligată să câștige cele două meciuri rămase. Cu Randers, în deplasare, apoi acasă, cu Jablonec.

Pe deasupra, e nevoie și ca Jablonec să nu o învingă pe AZ Alkmaar acasă, pe 25 noiembrie, pentru că o victorie i-ar urca pe cehi la 8 puncte, un total la care CFR Cluj nu are cum să ajungă.

Conducerea formației CFR Cluj explică rezultatele slabe din Europa: „Ce a găsit Dan Petrescu la echipă nu a fost pe placul lui”.

Dan Petrescu a spus, înainte de Randers - CFR Cluj: „Avem 90% șanse să ne calificăm”.

„Dacă avem șanse matematice, trebuie să încercăm. Suntem conștienți că locul 3 din Danemarca este o echipă bună, are un joc excelent. Dacă vom câștiga 6 puncte, avem 90% șanse să ne calificăm de pe locul 2”, a spus „Bursucul”.

Ne așteptăm la un joc deschis. Superbet oferă cota 2.00 pentru 2-3 goluri în meci.

Randers vs CFR Cluj
Cota
2-3 goluri în meci
2.00

* cotă valabilă la ora publicării acestui articol