Discursul lui Jose Mourinho după una dintre cele mai mari umilințe ale carierei (1-6 cu Bodo/Glimt) - Cine este vinovat - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,3946miercuri 08 dec 2021
Conference League

Discursul lui Jose Mourinho după una dintre cele mai mari umilințe ale carierei (1-6 cu Bodo/Glimt) - Cine este vinovat

de A.I. Vineri, 22 octombrie 2021, 9:39
- a A+
Imagine
AS Roma a făcut figurație pe terenul celor de la Bodo/Glimt în Conference League, gruparea italiană fiind învinsă cu 6-1. La finalul partidei, Jose Mourinho a vorbit despre cauzele eșecului de proporții.


A fost pentru prima dată în carieră când o echipă pregătită de Jose Mourinho încasează șase goluri.

"Am decis să joc cu această echipă (n.r cu multe rezerve), deci responsabilitatea este a mea. Am făcut-o cu bune intenții, să dau o oportunitate celor care muncesc din greu și să rotesc lotul pe un teren sintetic, pe vreme rece.

Am decis să odihnesc mulți jucători. Am pierdut împotriva unei echipe care a dat dovadă de mai multă calitate în noaptea asta. Este atât de simplu" - Jose Mourinho , pentru Sky Italia.

"Dacă aș putea juca mereu cu același XI, atunci aș face-o. Știam limitele acestei echipe, nu este o noutate pentru mine, dar mă așteptam totuși la un răspuns mai bun. După cum am spus, a fost alegerea mea, deci responsabilitatea mea.

Nu am ascuns niciodată faptul că suntem o echipă cu limite reale. Avem 13 jucători care reprezintă o echipă, ceilalți sunt la un nivel diferit.

Lucrul pozitiv este că de acum nimeni nu mă va mai întreba de ce folosesc mereu aceiași jucători. Nu-mi pot imagina că jucătorii Romei care au jucat în această seară vor fi mulțumiți de ce au arătat" - Jose Mourinho.

Pentru AS Roma (locul 4) va urma un derbi în Serie A: contra liderului Napoli.

Aici poți urmări un rezumat al partidei dintre Bodo/Glimt și AS Roma.
1961 de afisariBesiktas
yol [utilizator], Vineri, 22 octombrie 2021, 12:31
+1/1
sau galatasaray urmatoarele destinatii….
Mai are putin si face un deceniu fara nicio performanta. Inventatorul antifotbalului….
comenteaza