FRF schimbă regulile în pandemie: Condițiile pe care fotbaliștii din România trebuie să le respecte pentru a mai putea juca - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,3853miercuri 01 dec 2021

FRF schimbă regulile în pandemie: Condițiile pe care fotbaliștii din România trebuie să le respecte pentru a mai putea juca

de A.I. Miercuri, 20 octombrie 2021, 16:38
- a A+
Imagine
Federația Română de Fotbal a anunțat, miercuri, noile reguli pe care fotbaliștii din țară trebuie să le respecte pentru a putea lua parte la meciurile oficiale.


Astfel, începând de joi, 21 octombrie 2021, jucătorii de fotbal mai pot evolua în competițiile interne doar dacă trimit la FRF dovada următoarelor: certificatul verde (QR Code) sau test negativ împotriva Covid-19.

Ce spune FRF despre noile reguli din pandemie

"Echipele vor trimite la FRF(medical@frf.ro) și, pentru Liga 1, la LPF, un tabel cu componenții clubului care au fost testați RTPCR sau prin test antigen rapid pentru COVID-19.

Acesta trebuie să conțină numele, prenumele, funcția, data recoltării testului, tipul de test efectuat și rezultatul. De asemenea, trebuie trimis și un document cu buletinele de analiză scanate, precum și deciziile DSP în urma eventualelor anchete epidemiologice.

Acest model de informare se va menține pe toată durata competiției. Suplimentar față de cele de mai sus, vor fi prezentate documentele aferente fiecărei persoane din delegația unei echipe (staff + jucători + alți oficiali) la fiecare meci disputat de echipa respectivă.

Astfel, pentru jucători, Certificatul Verde (QR code) trebuie să fie anexat carnetului de joc (la fel ca și viza medicală – condiție pentru dreptul de joc), arbitrul având obligația verificării acestor documente.

Pentru evitarea oricărui dubiu, doar în situația jocurilor la care participă jucători minori (exceptați de la testare), obligația prezentării QR Code-urilor se aplică doar pentru membrii delegației (staff+jucători+alți oficiali) majori", se arată în comunicatul celor de la frf.ro.

Următoarea etapă din Liga 1 va fi cea cu numărul XIII, iar primul meci al rundei va fi cel dintre U Craiova 1948 și Gaz Metan Mediaș (vineri, 22 octombrie 2021, ora 17:30).

Liga 1, clasament:

1 CFR Cluj 30 puncte
2 FCSB 24
3 FC Voluntari 24
4 FC Botoșani 23
5 U Craiova 22 etc.


1536 de afisariNiciun comentariu
comenteaza