Va merge Karim Benzema la închisoare pentru complicitate la șantaj? - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,3853miercuri 01 dec 2021

Va merge Karim Benzema la închisoare pentru complicitate la șantaj?

de A.Th.C. Miercuri, 20 octombrie 2021, 15:19
- a A+
Imagine
​​Cazul șocant de șantaj care a dus la scoaterea lui Karim Benzema din echipa națională a Franței timp de șase ani va fi reluat azi într-un tribunal, iar vedeta de la Real Madrid ar putea să meargă la închisoare, scrie KickOff .


Jucătorul de 33 de ani este acuzat de complicitate la șantaj și procurorii au cerut o pedeapsă de cinci ani, dacă Benzema va fi găsit vinovat. Acuzațiile au venit după ce fostul său coleg de la națională, Mathieu Valbuena, a fost șantajat cu o înregistrare video cu conținut sexual, iar Benzema ar fi servit drept intermediar între el și șantajiști.

Conform ziarului Daily Mirror, Valbuena i-ar fi cerut lui Axel Angot, cunoscut pentru abilitatea de a repara probleme tehnice la telefoane și calculatoare, să recupereze un video dintr-un telefon stricat. Se presupune că Angot a creat ulterior un plan de a obține bani de la fotbalist, Benzema fiind implicat și acționând ca un intermediar.

Patru alți bărbați sunt acuzați alături de atacant, despre care se spune că ar fi încercat să-l facă pe starul de la Olympiacos să onoreze cererile șantajiștilor, deși se știe că jucătorul nu va fi prezent la tribunal.

Pe când cazul a căpătat notorietate, amândoi fotbaliștii au fost excluși din echipa națională în 2015, unde Benzema a revenit în acest an.

"Decizia de a-l aduce la proces este de o cruzime absurdă și necinstită. Benzema nu are nimic să-și reproșeze în acest caz", a spus în acest an pentru agenția Efes avocatul vedetei de la Real Madrid, Sylvain Cormier.


2779 de afisariLegea este lege si se aplica ptr toti,
bancher [utilizator], Miercuri, 20 octombrie 2021, 16:09
+2/2
Benzema a fost complice la santaj, nu are decat sa plateasca. Poate nu neaparat cu inchisoarea, dar nici nu poti sa te faci ca nu ai vazut ...
Ghinionul lui,caci daca....
gigiN [utilizator], Miercuri, 20 octombrie 2021, 17:57
+2/2
...ar fi judecat in Romania,ar fi achitat cu...scuze !!!
comenteaza